Gemeente Noordenveld

afscheid als raadslid

Hans Coenen neemt afscheid als raadslid

Gepubliceerd op: 28 augustus 2008

In de raadsvergadering van 28 augustus 2008, zal de heer Hans Coenen, lid van de fractie van Gemeentebelangen Noordenveld, officieel afscheid nemen van de raad van de gemeente Noordenveld.

De heer Coenen, lid van de gemeenteraad sinds 2002, ziet zich als gevolg van sterk gewijzigde werkomstandigheden in zijn functie bij zijn werkgever, de Gasunie, genoodzaakt zijn werkzaamheden als raadslid te beëindigen. Daarmee komt ook een eind aan zijn lidmaatschap van de Rekenkamercommissie in deze gemeente.

Het vertrek van de heer Coenen betekent voor de fractie het verlies van een collega met een in de gehele raad onomstreden deskundigheid op het terrein van de overheidsfinanciën en een nuchtere zakelijke visie op alle andere gemeentelijke activiteiten.
Bestuur en fractie van Gemeentebelangen betreuren het vertrek van de heer Coenen, maar hebben volledig begrip voor de keuze die de heer Coenen heeft gemaakt en bedanken hem voor zijn grote inzet gedurende zijn jarenlange raadslidmaatschap. Zij wensen hem met zijn gezin een fijne toekomst en veel succes in zijn loopbaan.

De heer Coenen, wordt opgevolgd door de heer Jan Posthumus, als eerstvolgende op de kieslijst van Gemeentebelangen Noordenveld. De heer Posthumus is 46 jaar oud, gehuwd en zelfstandig on-dernemer. Hij was eerder lid van de fractie van Gemeentebelangen in de raadsperiode 2002 - 2006 en in de huidige raadsperiode tot maart 2007. Om een risico van belangenconflicten te vermijden besloot de heer Posthumus op dat moment de raad te verlaten. Door zijn terugkeer lost de heer Posthumus de bij zijn vertrek gedane toezegging in, om terug te keren in de raad als er geen sprake meer zou zijn van belangenconflicten, die hem bij zijn werk als raadslid zouden kunnen hinderen. De heer Posthumus zal in de raadsvergadering van september 2008 weer toetreden tot de raad van de gemeente Noordenveld.
Bestuur en fractie wensen de heer Posthumus veel succes bij zijn herintrede in de raad en hopen op een zeer vruchtbare samenwerking in het belang van de burgers van Noordenveld

Bestuur en fractie van Gemeentebelangen

---

Externe links


* Gemeentebelangen Noordenveld