Gemeente Stein


Limburgse Energie Subsidie van start!

De gemeente Stein werkt samen met de Provincie Limburg om energiebesparing en duurzame energieopwekking te stimuleren. Een groot aantal andere Limburgse gemeenten doen hier ook aan mee.

Kick-off
Op dinsdag 26 augustus jl. verrichtten gedeputeerde Bert Kersten en de voorzitter van de VEGAL, burgemeester (Beek) Armand Cremers de kick-off en presenteerden het project aan de pers. Vanaf 1 september 2008 gaat de Limburgse Energie Subsidie (LES) van start.

Goed moment!
Wilt u ook meer leefcomfort, een lagere energierekening én een bijdrage leveren aan het terugdringen van het broeikaseffect? Dan is dit een goed moment! Want vanaf 1 september 2008 tot 1 oktober 2009 krijgt u subsidie op bepaalde energiebesparende maatregelen. Samen met 35 Limburgse gemeenten stelt de Provincie Limburg geld beschikbaar voor energiebesparing bij bestaande woningen, basisscholen en sportverenigingen. Kom dus in actie, want energiebesparing is niet alleen goed voor het milieu, het is ook voordelig voor uw portemonnee!

Meer informatie
Ga naar www.limburgseenergiesubsidie.nl voor meer informatie over deze subsidieregeling of om je aan te melden. Voor iedere doelgroep is er een folder beschikbaar. Deze zijn vanaf 1 september aanstaande verkrijgbaar bij uw gemeente en kan opgevraagd worden bij de helpdesk van LES, via telefoonnummer 043-389 76 39. Mailen kan ook via les@prvlimburg.nl.