Royal Friesland Foods


28 augustus 2008

Appelsientje heeft verreweg het lekkerste sinaasappelsap

Alweer als beste getest

Nederlanders vinden sinaasappelsap van Appelsientje verreweg het lekkerste, zo blijkt uit een onafhankelijke smaaktest onder duizend consumenten. Zeven op de tien Nederlanders verkiezen Appelsientje als lekkerste sinaasappelsap boven andere belangrijke aanbieders. De test bewijst dat er bij een product als sinaasappelsap wel degelijk kwaliteitsverschil is.

Tijd voor een feestje
Om dit prachtige resultaat te vieren, trakteert Appelsientje op 2, 3 en 4 september 82 Oranjestraten op 18.000 liter sinaasappelsap. Appelsientje zet de bewoners van de straatnaam die verbonden is aan de kleur van de sinaasappel, in het zonnetje. Vrachtwagens gevuld met sinaasappelsap leveren in elke straat een pallet Appelsientje af. Niet alleen Oranjestraten ontvangen het lekkerste sap, ook op Oranjepleinen, Oranjelanen, Oranjehofjes en Oranjegrachten stoppen de vrachtwagens.

Het beste dankzij de zon
De zon is hét geheim achter de smaak van Appelsientje. `Doordat we de sinaasappels vele zonuren gunnen, rijpen ze optimaal. Hierdoor worden de oranje vruchten zo sappig en komen ze goed op smaak. Dat de zorg en aandacht die we aan de sinaasappels besteden door de consumenten geproefd wordt, is de kroon op ons werk,' zegt Cassandra van Duijvendijk, Senior Brand Manager van Appelsientje.

Vers geplukt het pak in
Om smaak en kwaliteit te waarborgen, selecteert Appelsientje alleen de beste sinaasappels. Appelsientje gebruikt alleen sinaasappels van bomen die acht jaar of ouder zijn, omdat dit de smaak van de sinaasappels ten goede komt. Binnen 24 uur nadat de vruchten geplukt zijn, worden de sinaasappels geperst.

Gerelateerde berichten


* Appelsientje lanceert grote Nederlandse horecasappenproef 15 augustus 2006

* Nieuwe Fruitsnack van Appelsientje Groeifruit: gezond tussendoortje voor kinderen 5 oktober 2006

* Nieuw Appelsientje Mild 27 juli 2005

* Appelsientje voor onderweg 27 mei 2002

* Nieuw van Riedel Drinks: Appelsientje Calcium 13 maart 2002