Politie Gelderland-Zuid

Man gewond op camping

Heerewaarden, 28-08-2008 o Woensdagavond om 18.18 uur werd vanaf een camping in Heerewaarden een vechtpartij gemeld. Een man zou gewond zijn. Politie en ambulance gingen er snel heen en ook de traumahelikopter vloog die kant op.

Ter plaatse troffen agenten in een caravan een man aan met diverse verwondingen. Zij verleenden tot de komst van medisch personeel eerste hulp. Met de traumaheli is het slachtoffer, van 37 jaar uit Heerewaarden, naar het UMC St Radboud in Nijmegen overgebracht. Twee personen, die artsen en verpleegkundigen hinderden bij hun werk en niet voldeden aan bevel of vordering van de agenten om uit de weg te gaan, werden aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man en 41-jarige vrouw, beiden uit Heerewaarden. Tijdens haar aanhouding bleef de vrouw zich verzetten. Beide verdachten zijn geboeid naar het politiebureau overgebracht.

Onderzoek Districtsrecherche

De politie is een nader onderzoek gestart. Nog onduidelijk is hoe de 37-jarige man gewond is geraakt. Inmiddels hebben agenten met enkele getuigen gesproken. De twee verdachten zijn verhoord op het politiebureau en werden daarna in vrijheid gesteld. Zodra zijn medische situatie dit toelaat zal de politie met het slachtoffer spreken.
(08)

Laatst gewijzigd 28-08-2008 14:05 | © Regio Gelderland-Zuid |