Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 28 augustus 2008

ATP Corporate Meetings & Events bundelt specialismen

Nieuwe afdeling organiseert huldiging Olympische medaillewinnaars

ATP heeft zijn activiteiten op het gebied van congressen, meetings, events en hospitality samengebracht tot één nieuwe afdeling: ATP Corporate Meetings & Events. Hiermee zijn alle specialismen binnen de verschillende afdelingen gebundeld, waardoor nog breder kan worden ingespeeld op de wisselende wensen van de klant.

ATP Corporate Meetings & Events is geboren uit de behoefte om klanten nog beter van dienst te zijn. Dankzij de bundeling van krachten werken alle eventspecialisten hecht samen en zo kan op een gedegen en verrassende manier invulling worden gegeven aan een zakelijk evenement. Kortom een totaaloplossing voor de klant. Dat kan een creatieve uitwerking van het zaalprogramma zijn, het regelen van een bijzondere spreker, tot het zoeken van een inspirerende locatie. Ook als de klant meer interactie wil voor, tijdens of na een meeting, staan de specialisten van ATP klaar met creatieve ideeën. Te denken valt aan een inspirerende golfclinic, ontspannen zeilmiddag of een verrassende theatervoorstelling als verlengstuk van een congres of seminar. Maar ook een productlancering, personeelsfeest of jubileum behoren tot de mogelijkheden.

Manager ATP Corporate Meetings & Events Jop van Langevelde over de meest recente opdracht: "Ons laatste evenement was buitengewoon speciaal. We hebben in opdracht van het NOC*NSF de ontvangst en huldiging georganiseerd van alle Olympische medaillewinnaars in Den Haag. Het was een warm welkom voor alle winnende sporters."

ATP Corporate Meetings & Events richt zich specifiek op Meeting Management, Congressen, Events en Event Hospitality. Dit betekent dat ATP vrijwel alle disciplines in huis heeft om de meest uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten en evenementen uit te voeren. Van intiem tot groots en van sportief, klassiek tot trendy. Wat de klant ook wil, ATP Corporate Meetings & Events biedt oneindig veel oplossingen.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht