Gemeente Hulst


Persbericht - 28.08.2008

Gemeente Hulst: Werken aan Scharnier hervat

Op donderdag 28 augustus 2008 is gestart met het 2e deel van de werkzaamheden aan het Scharnier. Op de kruising Absdaalseweg Steensedijk wordt een nieuwe oversteekplaats voor fietsers gemaakt. In de nieuwe situatie is er voor fietsers voldoende ruimte om te wachten tot zij kunnen oversteken. Zo wordt de kruising overzichtelijker, omdat op deze locatie de Steensedijk is afgesloten voor het autoverkeer.

Voor het verkeer komende vanuit de binnenstad of vanaf de Van der Maelstedeweg is het Scharnier afgesloten Het verkeer wordt omgeleid via de Van der Maelstedeweg / Grote Kreekweg. De fietsers kunnen vanuit de binnenstad het voetpad gebruiken gelegen tussen het pand van de Rabobank en de woning aan de Stationsweg 18. Let wel: Dit is een voetpad. Fietsers dienen hier af te stappen.
Voor het verkeer komende vanaf de Absaalseweg is het Scharnier toegankelijk. Dit verkeer kan gebruik maken van de nieuwe inrit aan de Absdaalseweg ter hoogte van de Stuntmarkt.

De werkzaamheden nemen tot en met vrijdag 19 september 2008 in beslag. Uiteraard spelen de weersomstandigheden hierbij een rol.

Noot voor de pers:
Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: communicatie@gemeentehulst.nl