Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaltbommel, 28 augustus 2008

Transitiemanager deelt zijn passie en expertise met Synotion

In de afgelopen 18 jaar heeft Robert Woudman zich ontwikkeld tot een veelzijdige professional met ervaring op het gebied van het inrichten van ICT serviceorganisaties, project en programma management en interim management. Zijn projecten bevinden zich in de sectoren Overheid (met name binnen de keten Openbare Orde en Veiligheid) en Commercie. Daarnaast heeft Robert geruime tijd op het gebied van Transitie/Transformatie (Outsourcing) management en projectmanagement geacteerd binnen internationale projecten.

Commitment, passie en visie, een klantgerichte aanpak, planmatig en projectmatig werken staan bij hem centraal, waarbij zijn gevoel voor pragmatiek en ondernemerschap een belangrijke rol speelt. Daarbij zijn "opnieuw inrichten", "veranderen" en "in beweging zetten" voor hem kernbegrippen.

Een goed uitgedachte én geimplementeerde balans tussen techniek, processen en mensen is essentieel voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen

Het formuleren van een passende ICT strategie en deze zo optimaal mogelijk vertalen naar tactische en operationele componenten is over het algemeen mensenwerk en dit traject wekt professioneel gezien de interesse van Robert Woudman: "mensenwerk".

In de bedrijfs-filosofie van Synotion wordt dit samenspel onderkend. In complexe trajecten ligt het verder kijken dan alleen proces- en management-modellen ogenschijnlijk voor de hand, maar wordt toch niet altijd als zodanig toegepast. Het maken van de juiste keuzes uit de diverse modellen, het creatief en pragmatisch toepassen met daarbij een goed oog hebben (en houden) voor het menselijk element is naar mijn mening dé essentie .

###

Over Synotion
Synotion is opgericht op 1 april 1999 en ondersteunt vooraanstaande bedrijven en (semi) overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Daarbij maakt Synotion gebruik van de Sycure" aanpak, een methode voor sourcing, contracting en exploitatie gebaseerd op tientallen jaren ervaring in ICT-contractering.

Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Ricoh, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Synotion Management, Jennifer Roose

Telefoon: +31 (0)6 5331 0729

E-mail: jennifer.roose@synotion.nl

www.synotion.nl