Mvix sluit overeenkomst met D&D Distribution


Amsterdam, 20080828 -- Mvix, fabrikant en specialist op het gebied van mediaspelers en multimedia harddisks, heeft een distributie overeenkomst afgesloten met het Belgische D&D Distribution. Zij gaat zich binnen de Belgische markt richten op de PC shops en IT wederverkopers. `Bij het aanstellen van een distributeur letten wij op de bereidheid die zij heeft om naast haar logistieke taken zich tevens te durven onderschieden van haar concullega's' aldus Mark Appel, Managing Director van Mvix Benelux. `In D&D Distribution hebben wij zo'n partij gevonden voor de Belgische markt met een goede reputatie die perfect aansluit bij onze eigen klant gerichtheid' aldus Appel.

D&D Distribution beschikt over alle technische kennis en faciliteiten om de Mvix producten GEBRUIKSKLAAR via haar klanten naar de eindconsument te brengen en hier de juiste service en ondersteuning op te leveren.`Mvix beschikt over een mooie lijn aan kwalitatief hoogstaande producten die binnen een categorie vallen met enorme groeipotentie' aldus Jan de Rudder, General Manager van D&D Distribution. `Wij zijn in staat om met deze nieuwe productlijn onze klanten een mooie oplossing te bieden waar veel marktvraag naar is met een zeer gezonde marge', aldus De Rudder. D&D Distribution is mede bekend door de uitgave van haar CompuDeals magazines waarin zij gezamenlijk met ruim 60 wederverkopers in België haar assortiment promoot. Dit in combinatie met de marketing activiteiten die Mvix Benelux initieert, om de consument helder en duidelijk te informeren rondom de mogelijkheden en toepassingen van haar producten, levert een krachtig partnership op.

De Mvix producten zijn per direct opgenomen in de product catalogus van D&D Distribution en vanaf 1 september leverbaar. Kijk voor meer informatie op www.mvix.net, op www.compudeals.be of op www.dealershop.be

Over Mvix Benelux bv
Mvix Benelux is de exclusief importeur van Mvix producten voor de Benelux en de Nederlandse Antillen en is gevestigd in Kortenhoef. Mvix is onderdeel van Unicorn Information Systems gevestigd in Seoul, Zuid Korea. Zij ontwikkelt al meer dan 10 jaar in eigen huis kwalitatief hoogstaande netwerk en multimedia producten. Het sales en marketing kantoor van Mvix Benelux richt zich op heldere en duidelijke communicatie naar de consument en ondersteunt haar distributeurs en resellers bij de verkoop en support van Mvix producten aan haar klanten. Achter Mvix Benelux gaan tientallen jaren aan ervaring schuil op het gebied van verkoop, marketing en product ontwikkeling.

Over D&D Distribution
D&D Distribution is een Value Added Distributeur voor IT gerelateerde producten. Een zeer uitgebreide product catalogus in combinatie met een zeer diepgaande technische kennis stellen haar in staat een optimale service en support naar haar wederverkopers te bieden. Voor optimaal bestelgemak biedt D&D Distribution een e-commerce omgeving aan via www.dealershop.be waar door al haar wederverkopers online de bestellingen worden geplaatst. Inmiddels is D&D Distributiin al 20 jaar actief en dus een begrip in de Belgische markt.