Ipanema Technologies breidt zich uit naar wereldwijde geografische dek


Voormalig senior Cisco-leidinggevende Reza Mahdavi benoemd tot directeur Worldwide Operations, Amar Hindi vice president en general manager Azië/ Pacific, voormalig Riverbed country manager Gianni Altamura countrymanager Italië

AMSTERDAM, 20080828 -- -- Ipanema Technologies, een marktleider in applicatieverkeersbeheersystemen voor wide area networks, heeft aangekondigd dat er 7 miljoen dollar extra wordt geïnvesteerd in het uitbreiden van de wereldwijde geografische dekking en het laten groeien van de R&D-afdeling.

De afgelopen drie jaar heeft Ipanema Technologies een jaarlijkse groei van 60% gehad. Om deze vaart vast te houden en de groei te versnellen heeft Ipanema deze aanvullende middelen verworven van Noble Venture in Londen. De unieke benadering van Ipanema van intelligente zichtbaarheid, intelligente optimalisatie en intelligente versnelling zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen en IT beter en constanter op één lijn kunnen worden gebracht, vooral in de nieuwe wereld van dynamische IT, waar de vereisten snel wisselen.
Het nieuws van de investering volgt op de recente benoemingen van Reza Mahdavi als directeur van Worldwide Operations, Ammar Hindi als vice president en general manager van Azië/ Pacific en voormalig country manager van Riverbed, Gianni Altamura als country manager van Italië. Daarnaast hebben recente successen van Ipanema, waaronder partnerschappen met toonaangevende serviceproviders zoals BT, France Telecom/Orange Business Services, C&W, Tata Communications en Swisscom die ongeveer 75% van beheerde services voor WAN-optimalisatie voor wereldwijde telecombedrijven laten aandrijven door Ipanema, er mede voor hebben gezorgd dat deze stap kon worden gezet.
Jean-Yves Leclerc, CEO van Ipanema Technologies: "Het bijeenbrengen van deze aanvullende middelen is een hoofdelement van ons plan om de aanwezigheid van het bedrijf drastisch te verhogen, niet alleen in Europa, maar ook in Noord-Amerika en Azië. Tegelijkertijd helpt het ons ons technisch marktleiderschap voor wereldwijde intelligente-WAN-optimalisatiesystemen te behouden en te blijven reageren op de vraag van onze beheerde serviceproviderpartners."

Over Ipanema Technologies (www.ipanematech.com)
Ipanema ontwikkelt geavanceerde oplossingen voor applicatieverkeersbeheer en WAN-optimalisatie die de kwaliteit van de gebruikerservaring drastisch verbeteren. Het Autonomic Networking System van Ipanema voegt intelligentie aan het netwerk toe, waardoor bedrijven het netwerk op dynamische wijze op één lijn kunnen brengen met hun bedrijfsdoelen. Het Autonomic Networking System van Ipanema, dat is ontworpen voor het beheer van grote en zeer grote Wide Area Networks (WAN) van bedrijven stelt bedrijven, telecomproviders en netwerkserviceproviders in staat om voorbij de netwerkgrenzen te gaan, onder het motto Beyond the Network TM. Met het Autonomic Networking System van Ipanema kunt u herhaalbare en geïndustrialiseerde services aanbieden die op applicatie-SLA's zijn gebaseerd, die de grootste voordelen met zich meebrengen tegen de laagste Total Cost of Ownership (TCO): intelligente zichtbaarheid, intelligente optimalisatie en intelligente versnelling. Veel grote telecomproviders en grote multinationals in alle marktsegmenten, zoals het bankwezen en financiën, de publieke sector, energiebedrijven, farmaceutische bedrijven, automotive, IT enzovoorts maken gebruik van de diensten van Ipanema.





Ipanema Technologies