Gemeente Hilversum

Inschrijven bij Globe met kans op prijzen

publicatiedatum: dinsdag 19 augustus 2008

Op donderdag 28 augustus houdt het centrum voor kunst en cultuur Globe een informatie- en inschrijfavond. Tijdens deze avond vindt de actie "Schrijf je in en win!" plaats. Iedereen die zich op deze avond aanmeldt voor een cursus van Globe ckc kan zijn cursusprijs terugwinnen. Aan het einde van de avond vindt de loting plaats.

Proeflesweek
Aansluitend op deze avond, in de week van 1 tot en met 5 september is er een gratis proeflesweek. Dat is een week voor iedereen die overweegt om een cursus te volgen, maar die nog geen keuze heeft kunnen maken. Tijdens de proefles maak je kennis met de docent en zijn/haar werkwijze. Of je nu twijfelt tussen theatersport of in een musicalproductie spelen, tussen boetseren of keramiek, fotograferen of meer kunnen doen met je videocamera, in deze proeflesweek kun je het uitproberen.

Volwassenen
Er zijn proeflessen voor dans, van het kinderkunsthuis en de jongerenacademie en proeflessen van de cursussen voor volwassenen.

Programma
Een programmaoverzicht vind je op de website je kunt het programma ook telefonisch of per e-mail opvragen: 035 - 688 6800 of info@globeckc.nl