Gemeente Vlaardingen


Wordt Olympisch Kampioen op de Kdz! Tour 2008

19 augustus 2008

Vrijdag 29 augustus aanstaande komt de Kdz! Tour Olympic naar het Veerplein in Vlaardingen. De gemeente Vlaardingen biedt kinderen hiermee een leuk, actief en educatief dagje uit aan het eind van de schoolvakantie. De toegang tot het evenement is gratis. Kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten rondom vijf themas: Sport en Spel, Cultuur, Media, Techniek en Natuur en Entertainment.

De gemeente haalt de Kdz! Tour dit jaar voor de tweede keer naar Vlaardingen. Deze landelijke Tour bezoekt diverse grote steden. Het activiteitenprogramma van de Kdz! Tour biedt voor ieder wat wils. Kinderen kunnen zich de hele dag, van 10.30 uur tot 16.00 uur, vermaken bij de verschillende onderdelen. Zo kunnen zij bouwen met LEGO en springen op de Bounce en Beats trampoline. Tevens kunnen kinderen kennis maken met de koude techniek bij de Promo Doe Trailer, voetballen in de Pannakooi of zich laten schminken. Dat is nog niet alles, de Zomerparty On Tour verzorgt het muzikale programma. Door mee te doen aan alle onderdelen, worden de kinderen aan het einde van de dag gehuldigd tot Olympisch kampioen.

De Kdz! Tour is een initiatief van Kdz! Foundation. Kdz! staat voor zelf ontdekken en samen doen. Gezonde sportiviteit en ondernemen staan centraal.