Fotograaf John Geven genomineerd voor de CAP awards 2008.

22/08/2008 12:19

Bloem & Tuin Evenementenburo B.V.

Deze week zijn de genomineerden voor de CAP award officieel bekend gemaakt. In de categorie 'Carrière' is Nuenenaar John Geven genomineerd. John is een duidelijk voorbeeld van iemand die het voor elkaar heeft gekregen door middel van zijn sterke wil en doorzettingsvermogen zijn lichamelijke handiCAP te overwinnen en om te zetten in CAPabilities. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten en te berusten in zijn beperking, haalt hij het onderste uit de kan. John Geven is organisator van het succesvolle evenement Bloem & Tuin. Daarnaast runt hij zijn bedrijf "John Geven Studio's" en is hij professioneel fotograaf en zeer trots op deze nominering. Geven zegt: "Het is een heel mooie kans om te laten zien dat je wel degelijk veel kunt bereiken met de juiste instelling. Er is meer mogelijk dan men soms denkt en als je zelf positief bent ingesteld, kun je ook anderen enthousiasmeren en inspireren."

Geven heeft op 19 jarige leeftijd op het E3 strand te Eersel tijdens een duikongeval een hoge dwarslaesie opgelopen. Hierdoor is hij zwaar verlamd geraakt en lichamelijk sterk afhankelijk van derden. Toch heeft dit niet in de weg gestaan om zijn ultieme droom te realiseren: John Geven Studio's; verschillende ultramoderne multifunctionele studio's onder één dak: fotostudio's, een visagiestudio, vergaderstudio's en een prachtige rolstoelvriendelijke kookstudio. De studio's zijn 20 & 21 juni jl. geopend.

In het live programma Aan talent geen gebrek: Uitreiking CAPawards 2008 strijden de 9 kandidaten in de categorieën; carrière, entertainment en sport om drie zilveren CAPawards welke door een deskundige jury worden uitgereikt. Uit deze winnaars wordt vervolgens door het kijkerspubliek de winnaar van de gouden CAPaward gekozen. Deze winnaar vertegenwoordigt de 'Stichting Onbeperkt Nederland' een jaar lang als ambassadeur. De presentatie van het programma is in handen van Lucille Werner en Jaap Jongbloed.

Uitzending vrijdag 29 augustus, 21.40 uur Ned. 1





http://www.johngevenstudios.nl