Persberichten Rijn&Venen, 10.15 uur

Utrecht, 29-08-2008

Winkeldief aangehouden

MIJDRECHT In de middag van donderdag 28 augustus heeft de politie, met hulp van winkelpersoneel, een winkeldief aangehouden.

Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie een melding dat personeel van een winkel aan de Dorpsstraat achter een winkeldief aanzaten. Agenten konden even later de verdachte overnemen van het personeel en aanhouden. De 34-jarige man uit Wilnis is overgebracht naar het bureau.

Diefstal

WOERDEN In de avond van donderdag 28 augustus hebben agenten een 17-jarige jongen aangehouden op verdenking van diefstal. Omstreeks 22.30 uur kreeg de politie een melding van diefstal. Getuigen meldden dat zij gezien hadden dat een groep jongens goederen weg hadden genomen van achter een kraam aan het Exercitieveld. Agenten konden één van de jongens, 17 jaar uit Woerden, aanhouden. Hij is overgebracht naar het bureau voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar de andere jongens.

Getuigenoproep

WOERDEN Op dinsdag 19 augustus is omstreeks 12.00 uur een 24-jarige vrouw uit Harmelen van haar fiets getrapt door een groepje van drie jongens. Dit gebeurde aan de Steinhagenseweg. Een getuige van deze mishandeling, een oudere man die de jongens heeft weggestuurd, heeft de politie nog niet kunnen spreken. Ben of ken je deze man? Neem dan contact op met de politie van Rijn&Venen via 0900-8844.

Heling

LOENEN AAN DE VECHT Donderdagavond 28 augustus omstreeks 20.15 uur kreeg de politie een melding van een 47-jarige man uit Vreeland. Hij had aan de Rijksstraatweg zijn fiets, die eerder gestolen was, zag staan. Ter plaatse konden agenten het framenummer controleren en bleek hij inderdaad van de 47-jarige man te zijn. Twee jongens, 12 en 16 jaar uit Loenen aan de Vecht, zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.