KNHS


Outdoor Helvoirt aankomend weekend van start
29 augustus 2008
helvoirt

Aankomend weekend is Helvoirt de gastheer voor de samengestelde paardensport. De terreinen van en rondom Landgoed De Hoendernest en de karakteristieke gronden nabij De Guldenberg zullen het decor vormen voor een fantastisch paardensportspectakel. De (inter)nationale eventingruiter kan zijn hart weer ophalen bij het rijden van zijn dressuurproef, het springparcours en natuurlijk de spectaculaire cross-country.

De heuvelachtige weilanden, brede sloten, prachtige op- en afsprongen en uiteraard de fantastische waterpartijen zullen garant staan voor een grandioos schouwspel. Voor zowel deelnemer en paardenliefhebber, sponsor en gast, natuurgenieter en uiteraard de kinderen zal Outdoor Helvoirt een onvergetelijk evenement zijn. Brabantse gezelligheid, absolute topsport en een bourgondische ambiance zullen de sleutelwoorden zijn voor de komende edities van Outdoor Helvoirt, waar een CIC* en CIC** eventing-wedstrijd zal worden verreden.

De circa 3500 meter tellende cross-country kent mooie vloeiende routes op permanent grasland, een grote diversiteit van hindernissen en gebruik van natuurlijke materialen. Vertrouwen, techniek, eerlijkheid, vriendelijkheid en respect voor ruiter en paard lopen als rode draad door het cross-country parcours, dat met de grootste zorg is ontworpen.

Outdoor Helvoirt vindt plaats op 30 en 31 augustus. Kijk op de website www.outdoorhelvoirt.nl voor meer informatie.

Op de foto: bondscoach Martin Lips, Rudiger Schwarz en parcoursbouwer Bas Verhoeven bespreken het cross-country parcours