Gemeente Enkhuizen

Aquacultuur

Logowedstrijd Stadsvisie Enkhuizen 2030

Binnenkort start de gemeente Enkhuizen met het project Stadsvisie 2030. In dit ambitieuze project willen wij met inwoners en betrokkenen van Enkhuizen nadenken over de toekomst van de stad. Thema's als leefbaarheid, woon- en werkgelegenheid, economie en veiligheid komen aan de orde. Ook wordt er nagedacht over infrastructuur, digitalisering, demografie en onderwijs. Kortom, Enkhuizen staat aan het begin van een belangrijk proces: het nadenken over de toekomst en de ideeën vertalen naar een Stadsvisie. Een Stadsvisie die als het ware de kaders vormt waarbinnen de politiek gericht ontwikkelingskeuzes kan maken.

Herkenbaar beeldmerk

De gemeente Enkhuizen wil haar inwoners, jong en oud, betrekken bij het project Stadsvisie Enkhuizen 2030. Vanaf het allereerste begin! Daarom schrijven wij een wedstrijd uit. Het project Stadsvisie heeft namelijk een logo nodig. Een zichtbaar maar bovenal herkenbaar beeldmerk met een bijzondere uitstraling: een logo dat onlosmakelijk verbonden is met de stad en de ontwikkelingen die de stad gaat doormaken in de toekomst. Het logo wordt gebruikt op briefpapier, posters, onze website, folders en nieuwsbrieven.

Alle inwoners van Enkhuizen, bedrijven in Enkhuizen en mensen die in Enkhuizen werken mogen meedoen. Ben je scholier, hobbyist, professional of heb je gewoon een geweldig idee? Schroom niet! Het is een gevoel, en daar wordt ook voornamelijk op beoordeeld.

Tot woensdag 17 september, 9.00 uur kan je jouw logo inleveren bij de gemeente Enkhuizen, taakveld Communicatie, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen of afgeven bij het Servicepunt in het Stadskantoor. Mailen mag ook: g.dejong@enkhuizen.nl. Op maandag 22 september 2008 wordt het winnende logo bekendgemaakt tijdens de officiële start van het project in Cultureel Centrum De Drommedaris.

Meer informatie over het project Stadsvisie Enkhuizen 2030 is binnenkort te vinden op onze website.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl