CyberTech benoemt nieuwe CEO

29/08/2008 15:03

PR Newswire

AMSTERDAM, August 29 /PRNewswire/ --

- CyberTech benoemt Ad Ketelaars, voormalig CEO van NEC Philips Unified Solutions, tot nieuwe CEO

CyberTech International heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Ad Ketelaars als Algemeen Directeur en CEO. Hij wordt volledig verantwoordelijk voor het leiden van de onderneming en zal rapporteren aan de Raad van Commissarissen.

Ad Ketelaars heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de telecommunicatie- en elektronica-sector en heeft gewerkt voor een aantal bekende en gerespecteerde organisaties, met inbegrip van ITT (nu Alcatel), Philips en Enertel, een toonaangevende telecom-operator. De afgelopen vijf jaar was hij CEO van Philips Business Communications / NEC Philips Unified Solutions BV in Hilversum. Ad werd geboren in Helmond, Nederland in 1957 en heeft een Industrial Engineering onderwijs behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij heeft een MBA van INSEAD en heeft het Executive Program aan de Stanford Universiteit doorlopen.

CyberTech heeft de afgelopen jaren versnelde groei doorgemaakt in de Voice Recording markt. CyberTech verkoopt meer dan 100.000 opname-kanalen per jaar en de omzet groeit meer dan 30% per jaar. Het wereldwijde netwerk van distributeurs is uitgebreid tot meer dan 60 partners wereldwijd. Meerdere wereldwijde contracten met top-25 klanten in de financiële sector zijn gesloten en geïmplementeerd. Om wereldwijde dekking te garanderen heeft CyberTech ervaren bedrijven gekocht in het Verenigd Koninkrijk (CyberTech UK, voorheen bekend als Activa Solutions) en de VS (CyberTech North America, voorheen bekend als A-VOX Solutions) en heeft het onlangs nieuwe kantoren geopend in Hong Kong, Dubai, en Duitsland.

Volgens Sil Steffens, bestuurslid en mede-oprichter van CyberTech: "We zijn zeer verheugd met de komst van Ad Ketelaars bij CyberTech. Hij heeft een ongeëvenaarde kennis en ervaring in onze markten en zal een aanzienlijke bijdrage gaan leveren bij het aansturen van de verdere groei van onze wereldwijde business. Hij zal een majeur investeringsprogramma leiden en zal ons versterken bij de ontwikkeling, productie, verkoop en ondersteuning van steeds meer innovatieve oplossingen. Hiermee hopen we onze goede reputatie van het bedrijf in alle marktsegmenten te versnellen".

Over CyberTech

CyberTech is een international hightech bedrijf dat al meer dan 20 jaar werkt aan de ontwikkeling en wereldwijde verkoop van klantgerichte telecommunicatie oplossingen. De focus is vooral gericht op de ontwikkeling van software voor de digitale opslag en analyse van telefonie- en radioverkeer.

Via een wereldwijd partner netwerk worden deze Voice Recording en Quality Management producten gedistribueerd aan klanten in de financiële, public safety en call centers markt. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar heeft CyberTech vestigingen in Londen en New York, Dubai, Hong Kong en Duitsland. In totaal werken er meer dan 100 medewerkers bij CyberTech.

CyberTech is een van de snelst groeiende leveranciers van spraakopname en kwaliteits monitoring toepassingen. Met producten en diensten die de efficiëntie bij het opnemen, terugvinden en afspelen van spraak-, radio- en datacommunicatie vergroot, biedt CyberTech wereldwijd een reeks van innovatieve technologieën. Deze oplossingen worden op grote schaal ingezet bij organisaties op het gebied van openbare veiligheid, financiële diensten en call center markten. CyberTech heeft hierbij een uniek concept waarbij commerciële off-the-shelf (COTS) producten en toepassingen worden gebruikt die schaalbaar, turn-key, en gemakkelijk zijn te implementeren en te onderhouden. Voor meer informatie, bezoek http://www.cybertech-int.com

Voor meer informatie neem contact op met: CyberTech International, Arno Sybrandy, Telefoon +31(0)72-566-2540, E-mail: arno.sybrandy@cybertech-int.com






-