Politie Brabant-Noord

Automobilist aangehouden na eenzijdig ongeval

Oss, 29-08-2008

: Op donderdagochtend gebeurde er een ongeval aan de Ruwaardsingel. Een 46-jarige man uit Nijmegen reed in de richting van de Julianasingel en belandde met zijn personenauto tegen een boom in de middenberm. Hij hield hieraan verwondingen in het gezicht over en moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie had bij aankomst het vermoeden dat de man onder invloed van verdovende middelen verkeerde. Een getuige verklaarde dat de bestuurder met zijn auto erg slingerde tijdens een inhaalmanoeuvre vlak voor het ongeval en hard reed. Ook zou hij nabij de plek van het ongeval iets hebben weggegooid. De politie vond op de aangewezen plek meerdere verpakkingen met vermoedelijk cocaine.

De automobilist is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden en verhoord. Hij bekende drugs te hebben gebruikt en bekende dat de verpakkingen drugs van hem waren. Ook is bloed van de man afgenomen voor een bloedproef in verband met rijden onder invloed. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd.