Warchild


Deloitte verzet bergen voor oorlogskinderen
De hoogste top van Europa beklimmen, dat lijkt bijna onmogelijk. Maar niet voor de mannen en vrouwen van Deloitte. Afgelopen week stonden zij op de Mount Elbrus in Rusland.

Na een half jaar voorbereiding was het dan zo ver: het Mount Elbrus team was er klaar voor en vertrok zondag 10 augustus naar Rusland. Na maanden trainen verkeerde iedereen in topconditie. Het was bloed, zweet en tranen, maar iedereen was gemotiveerd genoeg om letterlijk bergen te verzetten voor oorlogskinderen. Want naast de fysieke prestatie hebben de deelnemers ook nog geld ingezameld voor de projecten van War Child in Sierra. De opbrengst blijft nog even geheim, want de expeditie is nog niet voorbij.

"De eerste trip zit er op!", zegt Niels Koekkoek, organisator van deze expeditie en medewerker van Deloitte. "De Mount Elbrus is bedwongen met 10 van de 11 deelnemers. Dat moet een recordbedrag gaan opleveren aangezien ook de 11e deelnemer ver boven de 5.000 meter is omgedraaid", aldus Niels.

Begin september vertrekt een tweede team van Deloitte naar Frankrijk om de Mont Blanc te beklimmen. War Child is super trots op deze mensen en dankt Deloitte voor het organiseren van deze uitdaging. Houd het in de gaten en lees meer over de expeditie op:
www.ExpeditieNet.nl/DeloitteMountElbrus2008.