Martine van Os en Sybrand Niessen nieuwe presentatoren 'Tijd voor MAX'

29/08/2008 18:38

Omroep MAX

Persbericht

Hilversum. 29 Augustus 2008

Martine van Os en Sybrand Niessen nieuwe presentatoren middagprogramma 'Tijd voor MAX'

Martine van Os en Sybrand Niessen zijn de nieuwe presentatoren van het middagprogramma 'Tijd voor MAX'. Vanaf maandag 15 september zullen zij samen iedere dag het programma 'Tijd voor MAX ' presenteren.

Jan Slagter (directeur MAX): "Ik ben blij dat we op zo'n korte termijn twee goede presentatoren voor dit voor ons zo belangrijke programma hebben kunnen vinden.

Sybrand en Martine zijn het perfecte koppel voor dit programma. Ze hebben allebei veel ervaring in het presenteren van televisieprogramma's en vullen elkaar heel goed aan.

We hebben afgesproken dat we er iedere dag een feest van gaan maken. Ons streven is het programma zo te maken dat de mensen om 17.30 uur de televisie aanzetten omdat ze het programma gewoon niet kunnen missen. Echt 'Tijd voor MAX' dus.

Sybrand Niessen heeft deze zomer voor ons het vakantieprogramma 'De groeten van MAX ' gepresenteerd, waar gemiddeld 1,3 miljoen mensen naar keken en heeft bewezen dat hij een groot kijkerspubliek kan trekken. Martine van Os werkt al een aantal jaren bij MAX en heeft met succes o.a. het televisieprogramma 'Appeltje voor de dorst' gepresenteerd. Momenteel presenteert zij samen met Henk Mouwe het radioprogramma 'Wekker Wakker' op radio 5. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen van het programma een groot succes zullen maken. "

Tijd voor MAX

Vanaf maandag 15 september

Nederland 2

17.35 - 18.20 uur

Einde persbericht





http://www.omroepmax.nl