Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Club KRANG! 19-08-2008,

Dansen voor oneMen met een dikke minimal en techno line-up

Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam

Vrijdag 29 augustus viert DJ & mede organisator Ingy haar verjaardag bij Club KRANG in de Akhnaton. En hoewel het de normale gang van zaken is dat jarigen cadeautjes krijgen, gaat Ingy het heel anders aanpakken: ze hoeft geen cadeaus, en het entreegeld dat de bezoekers zelf mogen bepalen (echter minimaal 5 euro) wordt geschonken aan de kleinschalige ontwikkelingsorganisatie oneMen. Scoor je meteen een karmapuntje!

Na de succesvolle inzameling afgelopen januari tijdens de verjaardag van DJ Flow, heeft Flowing Productions - het bedrijf achter Club Krang - besloten voortaan tijdens de verjaardagen van eigenaren Floris van Onna (DJ Flow) en Ingrid van Onna (DJ Ingy) een speciale "Club Krang for oneMen" editie te organiseren.

Net als oneMen gelooft Flowing erg in de kracht van het individu en in kleinschaligheid met grote impact. "Het idee ontstond toen we vorig jaar met kerst na het zoveelste 4 gangen diner op de bank zaten uit te puffen en allebei dachten: wat is dit erg. Laten we iets doen voor mensen die het zoveel moeilijker hebben dan wij.

Een feest organiseren was voor ons de meest logische manier om geld in te zamelen. Feesten organiseren en draaien is tenslotte ons beroep, en de drempel voor de bezoeker om iets te geven is er op deze manier eigenlijk niet. Je hoeft niet allemaal papierwerk in te vullen, en je zit nergens aan vast. Dit zijn dingen die jonge mensen vaak tegenhoudt om aan een goed doel te schenken. Je studeert nog en schenken aan goede doelen is niet het eerste waar je aan denkt. Een avondje stappen is dat wel, en de entree gaat nu in plaats van naar de productie, de club en de DJ's naar een goed doel. Een beter excuus om uit te gaan is er niet!" - aldus Ingy.

Speciaal voor deze Club Krang editie komen uit Frankfurt Deejane Melane Cartier en Tom Rooster een back2back set draaien. Zij staan niet alleen bekend vanwege hun stevigere minimal en diepe techno sound maar ook vanwege hun waanzinnige verschijning. Komt dat zien!

Uiteraard draait Ingy zelf een speciale geburtstagset, en wel samen met goede vriend Teye, die voor het eerst in een club zijn kunsten zal vertonen. En dan is er nog een mystery guest.... iemand die al jaren geleden zaal na zaal rockte maar nu alleen nog voor speciale gelegenheden achter de tafels verschijnt....

"Toeters, bellen, wurst und bier" is het motto van de avond. Verwacht dus veel gekkigheden bij dit geburtstagfest!

Over oneMen:
oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte "oneMen can make a difference".

Het werk van oneMen bestaat uit het steunen van kleinschalige projecten van pioniers. De pioniers zetten zich in op allerlei terreinen. Zoals Tom Kamara die strijd voor persvrijheid in Liberia, Jackie Branfield die zich inzet voor seksueel misbruikte kinderen in Zuid-Afrika, Margaret Nakato die opkomt voor de positie van vrouwen in Uganda of Joan Chunkapura die zich hard maakt tegen alcohol- en drugsverslaving in India. De projecten van de pioniers zijn bijna altijd kleinschalig, waardoor het effect van onze steun heel direct en relatief groot is.

Als je nu of tijdens het feest supporter wordt, ontvang je het exclusieve Daryl van Wouw voor oneMen T-shirt. Draag het shirt met trots en laat iedereen zien dat jij de pioniers van oneMen helpt in hun strijd voor een betere wereld. * vanaf E10 per maand voor minimaal 1 jaar + eenmalig porto E2,95

Club KRANG! 29-08-2008 van 23:00 - 05:00 uur
Locatie: Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam Kaartverkoop aan de deur: minimaal 5 euro, opbrengst gaat naar oneMen Presale op de site van Flowing Productions: www.flowing.nl en op www.beatfreax.nl, 5 Euro excl. Fee

De volgende Club Krang is 26-09-2008 in de Flexbar, samen met Linke Soep en als line-up: Nick Curly - Dario Zenker - Markus Fix - Ali Nasser - Robert Powlson - Roi Kock - Klank - Ingy & Flow aka Flowing - Meester Moeilijk & Sjonnie Disco

meer info:
Club Krang: http://www.clubkrang.com
DJ Ingy: http://www.myspace.com/ingie82
DJ Flow: http://www.myspace.com/djflow77
Flowing Productions: http://www.flowing.nl
Melane Cartier: http://www.myspace.com/djanemelanecartier Tom Rooster: http://www.myspace.com/tomrooster


---- --