Fiesta Latina 2008: 29 en 30 augustus 2008 in Brussel Louizalaan (parking tussen Baljuw en Defacqz)

Het onmisbaar evenement om je vakantie mooi te beëindigen !

Het laatste weekend van augustus zal... het warmste van het jaar worden! Fiesta Latina palmt de beroemde Louizalaan in op vrijdag 29 en
zaterdag 30 augustus voor zijn 6de verjaardag! Of je nu met je familie of vrienden komt, het festival garandeert een gezellige vakantiesfeer in hartje Brussel. Kortom, Fiesta Latina sluit het zomerseizoen af en mag zeker niet gemist worden.

Een unieke ervaring waarbij het publiek in een 100% tropisch decor terecht. Met dit evenement beleef je echt een exotische sfeer en kan je wegdromen en je ergens tussen Rio en Cuba, de Mexicaanse stranden en tropische wouden inbeelden.

Fiesta Latina biedt meer dan muziek, wel een onderdompeling in de Latijns-Amerikaanse cultuur dankzij een "muy caliente" programma gedurende 2 dagen en twee nachten: Braziliaanse en Cubaanse concerten, salsalessen, pinatas voor de kinderen, danseressen in traditionele kledij en veel meer... En dan mogen we de sfeervolle "mercadillos" niet vergeten: kom de Zuid-Amerikaanse gastronomie proeven, test onze mojitos en caipirinhas en vergeet niet om een exotisch souvenir mee te nemen.

Fiesta Latina nodigt je uit om andere culturen tegemoet te komen!

NEWS 2008 :


1) We besteden veel aandacht aan een muzikaal programma van hoge kwaliteit, en hier krijg je al een voorsmaakje :


- Het nieuw muzikaal project van de Belgische artiest Marka (www.marka.be) en zijn groep la Sonora Cubana

- Bekende namen zoals Buscemi en Carlos Campos, resident DJ van de"Barrio Latino" in Parijs, staan nu al op het programma.


2) Fiesta Latina groeit en verkiest een nieuwe, uitzonderlijke festivalsite : de Louizalaan (parkings tussen Baljuw en Defacqz). Ook de dagen en uren worden gewijzigd : het festival zal plaatsvinden op vrijdag 29 augustus van 12u tot 2u en op zaterdag 30 augustus eveneens van 12u tot 2u.

Ingang : 5¤/dag (gratis voor kinderen -12 jaar).

Meer info op onze website www.fiesta-latina.be

Noot voor de pers:
Carl DE MONCHARLINE
Gsm : 0477 799 618 - carldemoncharline@skynet.be
Serge VANDERHEYDEN
Gsm : 0495/209 767 - sergevanderheyden@scarlet.be
Julie FUEYO FERNANDEZ
Tel : 02/741-63-20 - red@beegroupe.be