LLiNK
-PERSBERICHT-

MoveYourAss viert de zomer op locatie

3FM-programma vanaf locatie met o.a. Beef en Hit Me TV

Omdat airco ook niet alles is en DJ Rudy Mackay wel een tintje kan gebruiken, zendt het 3FM-programma MoveYourAss deze zomer vanaf verschillende locaties uit. Vanaf een beachparty, bij een luisteraar in bed, vanaf Lowlands en vanuit club WATT - de eerste duurzame club ter wereld. Behalve mojito's en tortillachips neemt LLiNK presentator Rudy Mackay ook livemuziek mee van onder andere Beef en HIT ME TV. Vanaf vrijdag 15 augustus tot en met 5 september is MoveYourAss Met Vakantie.

Op Lowlands
Hét festival van deze zomer gaat natuurlijk niet aan Rudy voorbij. 3FM zendt op vrijdag 15 augustus al live uit vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen. Vanaf 22:00 uur hoor je Rudy op z'n vaste stekkie. Livemuziek? Wat dacht je...

@ the Beach
Bij een echte vakantie hoort chillen op 't strand. En als het kwik boven de twintig graden stijgt, rijden we als Nederlanders massaal naar Scheveningen. Op vrijdag 22 augustus staat MoveYourAss daar inclusief teenslippers, gitaar en de mannen van Beef op 't Zwarte Pad. Ook het Radio 1-programma LLinke Soep met Marcel van der Steen haakt hier gezellig bij aan.

Vanuit je slaapkamer
Op vrijdag 29 augustus komt MoveYourAss vanuit de slaapkamer van een luisteraar, met bijvoorbeeld livemuziek van de Nederlandse band HIT ME TV. Zij zijn bekend van de singles Maybe the dancefloor en A public thing. (Nieuwe) LLiNK-leden die hier oren naar hebben en Rudy in zijn boxershort bij hen thuis willen ontvangen, moeten gaan naar www.llink.nl/wineenuitzending.

Bij Club WATT met Iggy Pop
Niemand minder dan Iggy Pop opent begin september de nieuwe Rotterdamse Club WATT - de eerste duurzame club ter wereld. Een concept waar Rudy helemaal wild van is, en daarom maakt de club vrijdag 5 september ruimte voor de platenkist van MoveYourAss. Uiteraard naast een interview met Iggy ook livemuziek in samenwerking met WATT. De line-up wordt nog bekendgemaakt.

MoveYourAss
MoveYourAss is elke vrijdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur te horen op 3FM, MoveYourAss is het eigenwijze radioprogramma van LLiNK met veel nieuwe muziek. Presentator Rudy Mackay doet in zijn programma met zijn gitaar wekelijks een muzikale ode aan de legendarische MoveYourAss boxershort, die de luisteraars kunnen winnen.

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.

Noot voor de redactie,