Ingezonden persbericht


Ontdek PNY Technologies op IFA 2008

PNY voor eerste keer aanwezig op toonaangevende elektronicabeurs

IFA, Berlijn, 29 augustus - 3 september 2008

Stand 111, Hal 15.1

Mérignac, Frankrijk, 18 augustus 2008 - PNY Technologies Europe kondigt vandaag haar aanwezigheid aan op IFA, één van s werelds grootste evenementen op het gebied van consumentenelektronica. Het bedrijf zal verschillende productsegmenten tonen in de twee sectoren waarin zij marktleider zijn: Componenten en Flash Storage. Dit is de eerste keer dat PNY aanwezig zal zijn op IFA.

PNY is de enige speler op de markt die zowel Graphics Cards en Memory Modules - de twee hoofdbestanddelen voor het upgraden van computers - aanbiedt. Recent hebben zij de Overclocked lijn XLR8 OC gelanceerd om consumenten aanvullende producten te bieden die de prestaties van PC s vergroten.

Naast deze nieuwe productlijn kunnen bezoekers PNY s overzichtelijke aanbod van Flash Drives, Photo Flash Cards en Mobile Flash Cards ontdekken.

Samy Benarfa, Director Marketing van PNY Technologies Europe, zegt: IFA is een ideaal platform voor PNY om huidige en toekomstige business partners te ontmoeten en ideeën uit te wisselen met branchegenoten. Wij kijken ernaar uit bezoekers te verwelkomen op onze stand, waar we onze nieuwe OC collectie, NVIDIA Graphics Cards, ons nieuwe contentaanbod voor de mobiele markt en onze overeenkomsten met invloedrijke bedrijven zullen onthullen.

Om PNY Technologies en hun producten te ontdekken of om een interview met het Management Team van PNY op te zetten, kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact.

Over PNY Technologies

PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM s (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro® door PNY voor professionele werkstations.

Bezoek voor meer informatie www.pny.eu

Contacten

PNY Technologies

Sophie Verdier

PR Manager

sverdier@pny.eu

Open2Europe

Gerdine Lindhout

Perscontact Nederland

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com