Ingezonden persbericht





- PERSBERICHT -

India's grootste Bollywoodsterren op 29 augustus in Ahoy Rotterdam

Koningsfamilie Bachchan in Nederland tijdens wereldtournee

Rotterdam - 19 augustus- De wereldberoemde Bachchan Bollywood familie komt naar Nederland! Op 29 augustus geven de Bachchans acte de présence in Ahoy Rotterdam met een unieke Bollywood filmtheatershow.

De show maakt deel uit van de wereldtournee 'The Unforgettable Tour'. Supersterren Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan zullen voor het eerst in de geschiedenis samen op één podium te zien zijn. Riteish Deshmukh zal de Bachchans vergezellen tijdens de show.

Betovering
'The Unforgettable Tour' is een waar eerbetoon aan de Indiase filmindustrie. Er wordt enkel gewerkt met toppers in het vak. De Bachchans zijn de koningsfamilie van Bollywood. De choreografie is in handen van India's beste danser en choreograaf: Shiamak Davar. De muziek in de show wordt verzorgd door Vihal en Shekhar, hét muziekduo uit India. Wie de 'The Unforgettable Tour' gezien heeft, is betoverd. Dat is al gebleken uit het enorme succes van de show in wereldsteden als LA, New York, Toronto en San Francisco. ' Één groot spektakel' is de algemene conclusie.

Amitabh Bachchan over 'The Unforgettable Tour':
"De tour is een uiting van onze dank aan alle fans van de Indiase film over de hele wereld. Het is een voorrecht om onderdeel uit te maken van een platform dat zich toelegt op het creëren van spectaculaire optredens voor al onze fans. De vreugde is voor mij dubbel, omdat ik mijn familie bij me heb, maar ook nog eens een aantal van meest populaire acteurs uit India die mij vergezellen op deze tour. Ik kijk enorm uit naar deze tour die zeker een onvergetelijke ervaring voor alle liefhebbers van de Indiase filmindustrie zal zijn."

Goed doel
De artiesten van de tour steunen met de show de "Light a Billion Lives" campagne, dat een initiatief is van The Energy Resource Institute of India (TERI). De campagne is gericht op het verschaffen van lantaarns die werken op zonlicht voor de lichtvoorziening in de huizen van miljarden mensen om zo de kracht van schone energiebronnen wereldwijd te promoten. Het project richt zich op steden in landen als India, Pakistan, de Malediven, Ethiopië, Tanzania, Ghana en Malawi. Het doel is om voor februari 2009 honderd dorpen van deze energievoorziening gebruik te laten maken.
---