'The Unforgettable Tour' op 29 augustus in AHOY uitgesteld

28/08/2008 08:56

Sekier Entertainment Service

Wegens overmacht wordt de show The Unforgettable Tour die stond gepland op 29 augustus 2008 in Ahoy Rotterdam verplaatst naar een andere datum, evenals de show van 30 augustus in Oberhausen (Duitsland).

In verband met de agenda van de artiesten en het afstemmen met de locatie voor de show kan de exacte datum momenteel nog niet bekend worden gemaakt.

Sekier Entertainment Service zal samen met Wizcraft International Entertainment en de familie Bachchan zo spoedig mogelijk de exacte datum bevestigen, vooralsnog kan er slechts worden gemeld dat de show eind november van dit jaar zal plaatsvinden.

Er bestaat een mogelijkheid om de tickets terug te brengen naar het verkooppunt waar ze zijn gekocht waar het betaalde bedrag zal worden teruggegeven. De tickets die echter al zijn verkocht blijven geldig voor de show in november, aangezien de show NIET is afgelast, maar slechts wordt verschoven naar een later tijdstip.

SES, Wizcraft en de artiesten van The Unforgettable Tour bieden alle mensen die kaarten hebben gekocht bij deze hun welgemeende excuses aan voor het ongemak.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met SES via het volgende telefoonnummer: 010- 485 69 69 of via email: info@sekier.nl





http://www.sekier.nl

www.sekier.nl