Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vijf nieuwe panden in 2008

20% groei Dikkerboom Betonboringen

Dikkerboom Betonboringen zit in de lift en kent dit jaar 20% groei. Hand in hand met deze toename van het aantal werkaanvragen is ook het personeelsbestand uitgebreid. Om aan de groei te blijven voldoen opent het grootste Nederlandse bedrijf op het gebied van boren en zagen in beton, steen en asfalt in de komende maanden het vierde én het vijfde nieuwe pand van 2008. Daarmee komt het totaal aantal vestigingen op acht. De groei van Dikkerboom Betonboringen is te danken aan de hoge kwaliteit van service en dienstverlening waarin communicatie een nog centralere rol is gaan spelen.

Communicatie centraal
Algemeen directeur André Ernst Dikkerboom jr.: "Groei is voor ons geen doel op zich. Wel zijn wij continu bezig om de klant nog beter te bedienen. Zo zien we branchebreed dat communicatie vaak een ondergeschikte rol speelt waardoor veel zaken misgaan. Dikkerboom pakt hierin de handschoen op en beschrijft in de projectaanname hoe wordt gecommuniceerd met opdrachtgevers, bewoners en klanten tijdens de werkzaamheden. Dat het werkt, blijkt uit de vele nieuwe opdrachten die we hebben gekregen. Met onze nieuwe panden in Roosendaal, Almere, Waalre, Oss en Enschede zetten we belangrijke stappen voorwaarts om dichtbij de klant te blijven staan en de groei verder uit te bouwen!"

Groei personeel
Het openen van de vijf nieuwe panden in 2008 valt niet alleen samen met een groei in het aantal werkaanvragen, maar natuurlijk ook met een toename in het personeel. Kort na de bouwvak zijn op diverse vestigingen nieuwe collega's begonnen. Een aantal dat Dikkerboom op korte termijn nog verder wil uitbreiden, dankzij de te verwachten toename in aanbod van werk. Dikkerboom Betonboringen heeft naast de kwaliteit van het werk ook het werkplezier van de medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is de succesfactor waaraan de groei mede te danken is. Zij hanteert een uitgebreide interne personeelsbegeleiding waarin enerzijds via een training de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht en anderzijds communicatie met de klant centraal staat. Nieuwe collega's werken vervolgens altijd met een ervaren betonboorder, zodat ze in de praktijk goed worden begeleid en ze plezier in het werk behouden.

Dikkerboom Betonboringen B.V.
Sinds de oprichting in 1983 heeft Dikkerboom zich in de bouwwereld, zowel in binnen- als buitenland, een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Met acht vestigingen zijn zij de specialisten in het zagen en boren in beton, steen en asfalt. Dikkerboom werkt met een team van meer dan honderd goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Zij maken hierbij gebruik van de modernste materialen. Bovendien voldoet de organisatie aan de gerenommeerde kwaliteitsnormen van ISO 9001:2000, VCA** en VCA Rail-Infra.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht