Ingezonden persbericht



Persbericht

SHL en Co van der Horst kiezen nieuw bureau
Improve Communication Network breidt klantenbestand uit

Amsterdam 29 augustus 2008

De wereldwijde marktleider in de ontwikkeling en implementatie van assessment-instrumenten SHL heeft voor Improve Communication Network gekozen om zijn communicatieactiviteiten in Nederland onder te brengen. SHL, dat op dit moment actief is in meer dan 40 landenwil de aandacht vestigen op de introductie van zijn nieuwe innovatieve producten en meer naamsbekendheid bij de doelgroep verkrijgen.

Ook Co van der Horst in Amstelveen, dat tot beste woonwinkel van 2008 werd verkozen, wordt projectklant bij Improve Communication Network.

Improve Communication Network is het nieuwe bureau van Ocky Wiemeyer (Wieco PR) en Ruud Nijhout (Independent Network). Ocky Wiemeijer over de samenvoeging van de twee bedrijven: "Ruud en ik hebben de afgelopen jaren veel projecten, van strategische communicatie tot en met het ontwikkelen van televisieformats, samen tot een succesvol einde gebracht en de samenwerking bevalt ons erg goed. Zo goed zelfs dat we besloten hebben om onze krachten te bundelen tot één sterk communicatiebureau. Met Improve bieden we een solide basis voor opdrachtgevers, zowel op conceptueel als strategisch niveau. Waarbij alle aspecten van PR een belangrijk aandachtsgebied is. Daarnaast hebben wij inmiddels ons internationale netwerk uitgebreid met partners in vrijwel alle Europese markten."

De huidige klanten portefeuille van Improve Communication Network bestaat uit ondermeer Tri Finance (Financiële dienstverlening), Malaysia Airlines, Amadeus (ICT oplossingen), Rotana Europe (TV zender), Mövenpick (Hotels&Resorts), Oneworld (luchtvaartalliantie), Belize Lodge&Excursions (exclusieve vakantiebestemming) en Stena Line (Ferry diensten).

Improve Communication Network
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
Tel: 020- 71 55 330
www.improve-network.com
E-mail: info@improve-network.com
ocky@improve-network.com
ruud@improve-network.com


---- --