TROUW! Jelle Kuiper zoekt bruidsparen


Nederlands eerste cabaretvoorstelling met de mogelijkheid tot trouwen

AMSTERDAM, 20080320 -- Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis is het mogelijk om te trouwen in een cabaretvoorstelling. Jelle Kuiper, cabaretier en buitengewoon trouwambtenaar, zoekt voor zijn nieuwe voorstelling `TROUW' bruidsparen die tijdens de voorstelling officieel in het huwelijksbootje willen stappen. Leuk voor iedereen die zijn of haar eerste, tweede of derde huwelijk eens op een andere manier wil laten voltrekken.

Vanaf augustus 2008 is het zover: bruidsparen krijgen de mogelijkheid om te trouwen tijdens Jelle's nieuwste voorstelling: `TROUW!'. Want wat is er leuker dan je vrienden en familie uitnodigen voor een avondje cabaret en samen met je partner tot ieders verrassing het JA woord te geven? Of theaterkaartjes bij je trouwkaart te voegen?

Meer informatie en aanmelden bruidsparen
Geïnteresseerde bruidsparen kunnen zich tot 1 juni a.s. aanmelden bij Jelle Kuiper om te trouwen tijdens zijn voorstellingen. Voor meer informatie en/of het daadwerkelijk aanmelden, kan er een e-mail gestuurd worden naar theater@leuktrouwen.nl. Jelle neemt dan persoonlijk contact op met de potentiële bruidsparen. De gehele speellijst van meer dan 30 voorstellingen is te vinden op www.leuktrouwen.nl.

Over de voorstelling `TROUW!'
Zonder dat we er zelf erg in hebben, neemt het leven een vlucht die we `vergeten' bij te sturen. Een relatie, een huis kopen, een huwelijk of kinderen; in een handomdraai vliegen jonge mensen anno nu door het bestaan. Jelle neemt zijn publiek mee naar allesbepalende (en soms bizarre) keuzes die in het leven gemaakt moeten worden. Neem nou het huwelijk! Jelle is beëdigd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mag als eerste cabaretier in Nederland ook huwelijken sluiten. Voor wie wil, kan er tijdens de voorstelling officieel getrouwd worden.

Over Jelle Kuiper
Jelle Kuiper is sinds 1998 afgestudeerd theatermaker. Hij maakte verschillende cabaretvoorstellingen waarmee hij succesvol door Nederland tourde. Jelle valt op, doordat hij op vreemde plaatsen buiten het theater voorstellingen geeft. Deze manier van theater maken inspireerde Jelle tot het sluiten van huwelijken op cabareteske wijze. Sinds 2006 is Jelle succesvol buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Want als je op een unieke plek theater kan maken, kun je er net zo goed elkaar het jawoord geven.





Ingezonden persbericht