Harry Loco opent Woodstock aan de Maas


Michael Bowen zal tijdens het Woodstock aan de Maas Festival het een en ander onthullen over hoe het werkelijk is gegaan destijds in '67

VRIES, 20080827 -- Harry Loco (Dutch Bob Dylan) opent het Woodstock aan de Maas festival vrijdag 29 augustus in Hoogvliet.

Harry Loco (Dutch Bob Dylan) opent het Woodstock aan de Maas festival vrijdag 29 augustus in Hoogvliet. Harry interpreteert Richie Havens zo als bij de opening destijds in 1969. Harry is net terug van een tour Manchester/Liverpool met de "all time sixties " Wes Paul Band, Wes Paul (65) speelde ooit met de Beatles en andere grootheden uit de sixties. Harry had onlangs tijdens een tour naar Zweden een ontmoeting met sixties Beatscene painter Michael Bowen (71) de eigenlijke grondlegger van de Summer of Love. Dit resulteerde in een samenwerking. Michael zal tijdens het Woodstock festival de menigte via en videoboodschap toespreken.

De samenwerking tussen Michael en Harry moet uitmonden in een nieuwe Summer of Love, "part 1 hebben we gehad, het wordt tijd voor het 2e deel". Michael Bowen zal tijdens het Woodstock aan de Maas Festival het een en ander onthullen over hoe het werkelijk is gegaan destijds in '67. Publiek geheim is dat Michael samen met Allen Cohen de initiators waren van de eerste Human-Be-In in januari 1967, het logische gevolg was de Summer of Love. Michael is zo ongeveer het laatst overgebleven icoon van de sixties.

De belangstelling voor het Nederlandse Woodstock is inmiddels enorm, zo groot zelfs dat de website regelmatig overbelast is.

Related websites:
www.harryloco.nl
www.beatscene.com
www.woodstockaandemaas.nl
Video;
Michael ; www.youtube.com/watch?v=aF_oB6IfeSQ
Harry ; http://www.youtube.com/watch?v=AJ7SIcQq6aU
Woodstock www.youtube.com/watch?v=LmtcVECZBCU&NR=1
( the real thrill)