Axavion doet strategische overname


Axavion Nederland BV breidt uit met een nieuwe vestiging in Veenendaal en de overname van de Microsoft Dynamics NAV partner B/S Works

VEENENDAAL, 20080829 -- De van oorsprong Rotterdamse Microsoft Dynamics NAV partner Axavion Nederland BV heeft haar business aanzienlijk uitgebreid met de overname van het bedrijf B/S Works. Deze Microsoft Dynamics NAV partner werd onlangs door moederbedrijf I/C Works in de etalage gezet. Voor Axavion vormt de overname een mooie vervolgstap in de groeispurt die is ingezet met het openen van de nieuwe vestiging in Veenendaal, eerder dit jaar.

Axavion Nederland BV is 3 jaar geleden opgericht als Microsoft Dynamics NAV partner en beschikt over zowel technisch als functioneel georiënteerde professionals, met tot meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics NAV. Projecten die worden uitgevoerd, betreffen implementatie van Microsoft Dynamics NAV, het ontwikkelen van maatwerkoplossingen en het leveren van helpdeskondersteuning aan gebruikers. Ook heeft Axavion op basis van Microsoft Dynamics NAV enkele innovatieve oplossingen ontwikkeld, die geschikt zijn voor bedrijven waar tijdregistratie van belang is en waar op een overzichtelijke manier dossiergegevens moeten worden bijgehouden. Deze oplossingen kunnen worden aangeboden in combinatie met SharePoint en Software as a Service (SaaS)
Overname B/S Works
De overname is voor Axavion een strategische stap in de groei van de onderneming. Het betekent een uitbreiding van het klanten- en medewerkersbestand en daarmee een vergroting van de schaal van de operaties. Hierdoor kan de dienstverlening verder worden geprofessionaliseerd en is er ook meer ruimte voor in het in de markt zetten van innovatieve oplossingen op het gebied van de automatisering van bedrijfsprocessen.





Ingezonden persbericht