House of KIKI en Makelaarsland houden samen huis


Huis sneller verkocht door verkoopstyling

HEERHUGOWAARD, 20080829 -- In Amerika was het al hot: je huis `pimpen' voor de verkoop. Dat gaat nu ook in Nederland gebeuren. De meeste mensen kennen televisieprogramma's als `TV Makelaar' waar een huis door enkele simpele aanpassingen groter, lichter en gezelliger lijkt. Zo'n `gepimpt' huis wordt vaak sneller en voor een hogere prijs verkocht. Opleidingsinstituut voor verkoopstyling House of KIKI biedt, speciaal voor klanten van Makelaarsland, een professionele verkoopstylist aan.

Niets is zo belangrijk voor aspirant-kopers als de eerste indruk van een huis. Zij moeten zich meteen op hun gemak voelen en zich niet storen aan de inrichting en persoonlijke spullen van de huidige bewoner. De verkoopstylisten van House of KIKI maken een huis met eenvoudige ingrepen snel verkoopklaar en aantrekkelijk voor een breed publiek. House of KIKI heeft begin 2008 een nieuw concept in Nederland geĂŻntroduceerd: in plaats van dure rapporten te schrijven gaan de House of KIKI verkoopstylisten direct aan de slag in de woning die te koop staat.

Verkoopstyling loont!
Kim Trommar, specialist in verkoopstyling en oprichtster van House of KIKI: "Verkoopstyling levert voor alle partijen een win-winsituatie op. Huizen waar onze verkoopstylisten de handen uit de mouwen gestoken hebben, verkopen sneller en leveren over het algemeen meer op".
Jeroen Stoop, directeur Makelaarsland, vult aan: "Omdat gerestylede huizen vaak beter in de markt liggen en stijgen in waarde, verdient verkoopstyling zich in negen van de tien gevallen zonder meer terug".
Kirsten Slager, marketingspecialist en medeoprichtster van House of KIKI tot slot: "Steeds meer huizenverkopers grijpen hun kans door een professionele verkoopstylist in te schakelen. Onze verkoopstylisten hebben een hands-on mentaliteit en weten met minimale middelen een optimaal resultaat te bereiken. House of KIKI heeft daarom ook bewust gekozen voor een unieke samenwerking met het vooruitstrevende Makelaarsland".

Voordelig all-in-one tarief
Makelaarsland vindt het belangrijk dat huizenverkopers hun huis zo optimaal mogelijk kunnen presenteren en zo goed mogelijk verkopen. Voor het vaste tarief van 249 euro (inclusief btw) werkt een gecertificeerde verkoopspecialist in 4 uur aan de restyling van minimaal 3 woonvertrekken. Daarnaast krijgt de huizenverkoper bruikbare tips voor bezichtigingen en brengt de stylist een basispakket met accessoires mee die desgewenst overgenomen kunnen worden. Als bonus ontvangen verkopers bovendien een gratis accessoirepakket voor de slaapkamer ter waarde van 25 euro.





Ingezonden persbericht