Mix van vijf oliën levert krachtige Omega 3- 6 en 9


Essential Organics® introduceert Omega Mixtura met essentiële vetzuren voor een gezond leven

WEESP, 20080829 -- Essential Organics® introduceert Omega Mixtura, een krachtige mix van vijf koudgeperste oliën. Dit plantaardige, vloeibare voedingssupplement is bijzonder rijk aan Omega 3- 6 en 9. Essentiële vetzuren zijn van groot belang voor het behoud van een gezond en energierijk leven. Ze worden niet door het lichaam zelf aangemaakt. Daarom is het cruciaal dat het dagelijkse menu rijk is aan Omega 3- 6 en 9.

Omega Mixtura is een uitgekiende formule van raapzaadolie, sesamzaadolie, olijfolie, pompoenpit olie en lijnzaadolie. Door de koude persing behouden essentiële vetzuren in deze oliën hun natuurlijke kracht. De vijf oliën hebben ieder een unieke invloed en specifieke eigenschappen.

Essentiële vetzuren zijn onmisbaar
Net als vitamine, mineralen, eiwitten en koolhydraten zijn essentiële vetzuren belangrijke bouwstoffen. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen een tekort hebben aan essentiële vetzuren. Ze zijn onmisbaar voor onze organen en weefsels. Daarnaast zijn ze ook belangrijk voor de celgroei en celdeling in ons lichaam. Essentiële vetzuren zorgen tevens voor een goede opname van de in vet oplosbare vitamines A, D, E en K.

De voordelen van Omega Mixtura
Essential Organics Omega Mixtura voorziet jong en oud in een aanvulling op de dagelijkse behoefte aan essentiële vetzuren. Omega Mixtura:
* Werkt positief op het geheugen en concentratievermogen
* Voedt en beschermt de huid
* Is gunstig voor de bloeddruk en hart en bloedvaten
* Zorgt voor soepele gewrichten
* Ondersteunt de darmflora en de spijsvertering
* Bevordert het natuurlijke afweersysteem
* Geeft meer energie

Omega Mixtura is een zuiver plantaardig voedingssupplement. Het is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Koude persing voor behoud natuurlijke kracht
Essential Organics Omega Mixtura bestaat uit vijf koudgeperste oliën. Door deze koude persing behouden de waardevolle bouwstoffen in de oliën hun natuurlijke kracht. Koude persing is belangrijk omdat bij eventuele verwarming de positieve eigenschappen verloren gaan.

De plantaardige oliën in Omega Mixtura zijn rijk aan ALA en LA. Ze vervullen vele noodzakelijke levensprocessen. ALA en LA kunnen door het lichaam worden omgezet in meer dan 30 verschillende vetzuur soorten, zoals GLA, DGLA, EPA en DHA.

Gebruikstips
Omega Mixtura is vloeibaar en kan zo worden ingenomen. Het kan ook gemengd worden door yoghurt of kwark samen met wat muesli of een appel. Ook lekker in een salade of als broodbeleg in plaats van boter. Ter verzorging van de huid is Omega Mixtura ook uitwendig te gebruiken.

Informatie
Essential Organics Omega Mixtura is verkrijgbaar bij de betere drogist, natuurwinkel en reformzaak. Inhoud flacon 250 ml. Advieswinkelprijs ¤ 13,95. Kijk voor meer informatie op www.essentialorganics.nl.