Nieuwe unieke internationale posterdesign contest gelanceerd


Picture Challenge 2008

AALTEN, 20080829 -- De Picture Challenge is een nieuwe unieke jaarlijkse internationale poster ontwerpwedstrijd voor nieuw talent op het gebied van design en fotografie. Het biedt de deelnemer de mogelijkheid in contact te komen met professionals uit de wereld van ontwerp, fotografie en marketing. Daarnaast krijgt de deelnemer de kans om zijn werk wereldwijd op grote schaal te publiceren d.m.v. het winnen van de royalty deal. De inzendingen van de Picture Challenge 2008 (picturechallenge2008.com) worden beoordeeld door een professionele jury afkomstig uit het bedrijfsleven, zoals bijvoorbeeld Bob van Dijk (Partner and Designer NLXL) en Henny Jansen (Creative Director Lukkien).

Naast de posterdeal met Reinders Posters en `the chance to become a worldwide selling artist', ontvangt de winnaar een Apple MacBook. Daarnaast zijn er andere fantastische prijzen te winnen.

Het initiatief voor de Picture Challenge is genomen door Reinders Posters. Dit bedrijf is toonaangevend uitgever en distributeur van `pictures' in diverse toepassingen, zoals posters, postkaarten, artprints en wallprints in Europa. Door middel van de Picture Challenge hoopt Reinders Posters in contact te komen met nieuw talent op het gebied van design en fotografie, om tot bruikbare `pictures' voor de collectie te komen.





Ingezonden persbericht