Ingezonden persbericht


11 augustus 2008

Persbericht

Aanbiddingsfestival Come2Worship op De Betteld

Dit aanbiddingsfestival Come2Worship is voor iedereen die God wil aanbidden en zijn leven met aanbidding wil verdiepen. God wordt 24 uur achter elkaar aanbeden en verder vinden er dit weekend allerlei workshops plaats. Come2Worship wordt gehouden van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Het weekend biedt deelnemers de gelegenheid te rusten in Gods aanwezigheid. Worshipconcerten, 24-uurs aanbidding waaraan verschillende bekende aanbiddingsleiders aan mee doen, workshops over songwriting, zang, instrumentale improvisatie, dansen en schilderen helpen hieraan mee. Verder geeft aanbiddingsleider Gert Visscher een seminar over 'Je uiten in aanbidding' en voorganger van het Evangelisch Centrum Europoort te Rotterdam Daniel Renger over 'Gods heerlijkheid in jouw persoonlijke leven'. Andere bekende mensen die aan dit weekend meewerken zijn gospelartiest Matthijn Buwalda en bekend gospelzanger Elisa Krijgsman.

Krijgsman is de initiatiefnemer van dit nieuwe event. Hij leidt tijdens het weekend de worshipconcerten met zijn 8-hoofdige band. "Aanbidding is een leven leiden waarin liefde naar God centraal staat. Het festival is een plek waar je naar toe kunt gaan om samen met andere christenen uit binnen- en buitenland verder te groeien in de relatie met God en hem te bezingen met oude en nieuwe liederen", aldus Elisa.

Voor dit weekend zijn er verschillende soorten arrangementen te boeken. Een weekendarrangement begint vanaf ¤ 62,50 en avondarrangementen vanaf ¤ '¬

10,00. Meer informatie over dit weekend en het volledige programma kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen zich ook opgeven.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht