Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem- Twee aanhoudingen bij vechtpartij             |
Bij een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Doctor Huber Noodtstraat in Doetinchem zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 29 augustus twee verdachten aangehouden.

Rond 01.15 uur kreeg de politie de melding van de vechtpartij. Een portier van een horecagelegenheid, gaf aan dat hij door meerdere personen geslagen was. De verdachten waren weggerend en de politie zette de achtervolging in. Twee verdachten, een 27-jarige man uit Doetinchem en een 27-jarige man uit Ulft, konden rond 01.20 uur op de Veemarkt aangehouden worden. Zij werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De politie zoekt ook nog de betrokkenheid van een derde, nog aan te houden verdachte.

De politie maakt proces-verbaal op. De twee verdachten hebben een horeca-ontzegging

|     |Eibergen- Jongeman bedreigd om fiets of mobieltje         |
Een 20-jarige man uit Eibergen werd woensdag 27 augustus tussen 16.45 en 17.00 uur op de Soetersveldweg, ter hoogte van de ijsbaan in Eibergen geschopt en geëist zijn fiets of mobiele telefoon af te staan.

De 20-jarige man fietste op de Soetersveldweg toen een onbekende man, in gezelschap van nog een tweede man, naast hem kwam fietsen en hem een trap in zijn zij gaf. Het slachtoffer kwam hierdoor in de berm tot stilstand en de onbekende man viel. De onbekende zei vervolgens in het Duits dat hij of de mobiele telefoon, of de fiets van het slachtoffer wilde hebben. Toen de 20-jarige man dit niet deed, kreeg hij een klap in het gezicht. Hierop sloeg hij direct terug. Toen er nog twee andere fietsers aankwamen en aangaven de politie te bellen, verdwenen de beide mannen.

-----------------------
(

(


---- --