Ingezonden persbericht


Alcatel-Lucent ondersteunt The North Face Ultra-Trail du Mont Blanc-race met oplossingen voor realtime communicatie

Rijswijk, Hilversum, 29 augustus 2008 - Alcatel-Lucent ondersteunt als Official Partner de North Face Ultra-Trail du Mont Blanc cross country footrace die plaatsvindt van 27 tot en met 31 augustus 2008 in het grensgebied van Frankrijk, Zwitserland en Italië. De race telt duizenden lopers die in enkele dagen een bergachtig parcours afleggen van 166 kilometer.

Alcatel-Lucent levert alle apparatuur die nodig is voor 'always on'-communicatie tussen het hoofdkwartier van de organisatie in Chamonix en de meer dan 1.300 vrijwilligers die verspreid over 22 locaties hun werk doen. Alle betrokkenen bij het evenement beschikken over mogelijkheden voor spraakcommunicatie, webconferencing, het delen van documenten en applicaties, het ontvangen en verzenden van berichten en call routing. Betrokkenen bij het evenement kunnen in de drie landen ook gebruikmaken van gratis telefoonnummers.

Alcatel-Lucent zet met het oog op onderlinge communicatie zijn My Teamwork-oplossing in. Voor het berichtenverkeer levert het bedrijf zijn Automated Message Delivery System. Voor specifieke telefoniefunctionaliteit zoals call routing en het gebruik van gratis nummers kan de organisatie beschikken over de Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Interactive Voice Response-oplossing. Het volledige Engelstalige persbericht vindt u hier.

# # #

Over Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) levert oplossingen die serviceproviders, ondernemingen en overheden wereldwijd in staat stellen om spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers aan te bieden. Als een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services biedt Alcatel-Lucent end-to-end oplossingen die fascinerende communicatiediensten voor de mensen thuis, op het werk en onderweg mogelijk maken. Met activiteiten in meer dan 130 landen is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft het meest ervaren wereldwijde servicesteam in de sector en is een van de grootste research-, technologie- en innovatieorganisaties in de telecomsector. Alcatel-Lucent realiseerde in 2007 een gecombineerde pro-formaomzet van 17,8 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Voor meer informatie, zie www.alcatel-lucent.com.