Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Noteringen Unibet na loting UEFA Cup
Bookmaker: Alleen Feyenoord en Ajax door in de UEFA Cup

Malta, 29 augustus 2008 - Van de Nederlandse deelnemers in de eerste ronde van de UEFA Cup heeft Ajax de meeste kans om door te gaan. Zo blijkt uit de eerste noteringen op www.unibet.nl. De Amsterdammers hebben vandaag het Servische Borac geloot. Notering Borac: 7,00:1. Ajax: 1,07:1. Feyenoord krijgt het met de Zweedse bekerwinnaar en huidige koploper in de Allsvenskan (Zweedse voetbalcompetitie), Kalmar FF, een stuk moeilijker, maar gaat wel door. Notering Feyenoord: 1,33:1. Kalmar: 3,00:1.

De overige Nederlandse deelnemers zullen volgens de huidige noteringen moeten afhaken. Zo moet FC Twente het opnemen tegen het Franse Stade Rennes. De noteringen geven de Franse ploeg het voordeel van de twijfel: 1,50:1. SC Heerenveen mag op 18 september naar Portugal. Daar moeten de Friezen het opnemen tegen Vitoria Setúbal. Ook hier een notering in het voordeel van de buitenlandse club: 1,75:1. NEC speelt tegen Dinamo Boekarest. Notering NEC: 2,30:1. Dinamo Boekarest: 1,55:1. De uiteindelijk grootste kanshebber op de eindzege in de UEFA Cup is AC Milan. Notering 5,50:1. Ter vergelijking: Ajax 40,00:1 en Feyenoord 100:1.

Chelsea wint Champions League
Volgens de noteringen wint Chelsea de Champions League. Het team scoort 5,75:1. Manchester volgt met 6,50 tegen 1. Een gokje op PSV levert 150 maal de inleg op. De Eindhovenaren worden vooralsnog weinig kansen toegedicht.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.net. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.net of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,