Gemeente Tilburg

Datum 29 augustus 2008

Aanpak scholierenoverlast
Belangrijke informatie voor bewoners
Afgelopen schooljaar hebben 2College, Midden-Brabant College, Praktijkcollege Tilburg, politie, jongerenwerk en de gemeente samen met u gewerkt aan de aanpak van scholierenoverlast in uw buurt.

Naast de fysieke maatregelen die inmiddels zijn getroffen zoals extra afvalbakken en dergelijke hebben er in mei/juni vier actieweken plaatsgevonden waarbij extra gecontroleerd werd op overlastgevend gedrag.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels van start gegaan. Ook aankomend schooljaar zullen bovengenoemde partijen de handen ineen slaan om de overlast blijvend aan te pakken en te verbeteren.

Gezien het succes van de vier actieweken zal deze actie in dit najaar opnieuw worden ingezet. Daarnaast is een flyer ontwikkeld met daarin alle namen van contactpersonen en belangrijke telefoonnummers en emailadressen. Zo heeft u handige informatie overzichtelijk op een rij en kunt u nog gerichter overlast melden.

Wij hopen op deze manier bij te dragen aan een positief schooljaar!

Meer informatie
Hebt u naar aanleiding van deze bewonersbrief nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met gebiedsteam Noord van de gemeente via telefoon 013 - 542 90 88.