Fortis Bank

Persbericht
Brussel, 29 augustus 2008

Fortis en Fintro bieden 4% basisrente en 1% aangroeipremie op de Online Spaarrekening

Vanaf 1 september 2008 verhogen Fortis en Fintro de aangroeipremie op de hoogrentende Online Spaarrekening. Deze verhoging is geldig op de netto-aangroei van spaargeld gedurende de volledige maand september. Fortis grijpt de terugkeer uit vakantie aan om in de verf te zetten dat ze, naast de talrijke diensten die een grootbank kan verschaffen, op het vlak van sparen en beleggen eveneens over een zeer competitief aanbod beschikt.

De spaarrekening is ideaal als buffer van liquide middelen en vormt als dusdanig een aanvulling op het ruime aanbod van beleggingen die hogere rendementen garanderen voor een langere looptijd, zoals Kasbons, Fortis obligatieleningen, financiële verzekeringen en andere beleggingsoplossingen. De looptijden kunnen afgestemd worden op de behoeften van elke individuele klant met rendementen die zelfs hoger kunnen liggen dan dat van de spaarrekening. Fortis blijft op deze manier het belang van een www.fortis.be gespecialiseerd beleggingsadvies op maat van elke klant benadrukken.

Meer informatie over het huidige spaar- en beleggingsaanbod van Fortis en Fintro vindt u op www.fortis.be/slimbeleggen en op www.fintro.be.

Fortis is een internationale financiële dienstverlener in bankieren en verzekeren. Wij bieden particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed aanbod van financiële producten en diensten via eigen kanalen, in samenwerking met het intermediair of via andere partners. Fortis behoort tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Wij zijn aanwezig in meer dan vijftig landen met ruim 65.000 gedreven, professionele medewerkers. Hierdoor zijn wij een vooraanstaande financiële dienstverlener in Europa, een eersteklas vermogensbeheerder en een van de drie grootste private bankers. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com

Perscontacten:
Brussel: +32 (0)2 565 35 84