Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

3FM DJ Paul Rabbering geeft met remix-versie nieuw leven aan mysterieuze song

Het nummer 'Come Wander With Me' in de uitvoering van de Nederlandse band Agua de Annique kent een gloednieuwe variant dankzij 3 FM DJ Paul Rabbering! Het oorspronkelijke nummer is filmmuziek uit 1962 behorende bij de Amerikaanse TV-serie Twilight Zone. Dankzij een TV-commercial (RVS-reclame) raakte de track weer in de belangstelling en was het de inspiratiebron voor zangeres Anneke van Giersbergen om haar eigen interpretatie te geven van dit nummer voor het debuutalbum van haar nieuwe band 'Agua de Annique'.

Zangeres Anneke van Giersbergen over Come Wander With Me: "Toen ik die bijzonder reclamespot van de RVS zag en dat lied hoorde was ik meteen verkocht. Ik vond het zo mooi en in de wirwar van al die drukke schreeuwreclames was het echt een verademing. Ik ben meteen gaan checken wie het zong en kwam erachter dat het lied uit een oude zwartwit-aflevering van The Twilight Zone kwam. Op audio kon ik het niet zo snel vinden, maar via Youtube heb ik die aflevering gevonden en zo de tekst en de akkoorden van 'Come Wander With Me' uitgezocht."

Na het horen van de vernieuwde versie besloot 3FM DJ Paul Rabbering er een remix van te maken. Na zijn succes met zijn remix van Simone White's 'The Beep Beep Song' is dit een nieuw project van DJ Paul Rabbering.

De single in de acoustische versie van Agua de Annique, inclusief 2 remix-versies door 3FM DJ Paul Rabbering, wordt vrijdag 29 augustus uitgebracht.

----------