BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 29 augustus 2008

STANLEY MESSIE VOLGENS LUISTERAARS 'DE COEN EN SANDER SHOW' SCHAAMNAAM 2008

In de Coen en Sander Show op 3FM hebben BNN-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vanmiddag de naam Stanley Messie uitgeroepen tot meest vreemde Nederlandse naam van 2008. Luisteraars konden de afgelopen week Schaamnamen insturen. Voorwaarde was wel dat de namen echt bestaan. Andere namen om je voor te schamen zijn onder andere K. Bouter, Wil Krikke, Trui Halfmouw, Anna Nas en Coos Busters. Coen en Sander hebben deze mensen ook live gebeld in de uitzending.

"Het was ongelooflijk om te zien hoeveel reacties we hebben binnengekregen en hoeveel bizarre namen er in Nederland bestaan", aldus Coen Swijnenberg. Sander Lantinga noemt de verkiezing een van de grappigste dingen die hij heeft meegemaakt. "En we hebben nog niet lang alle vreemde namen gehad. We hadden wel een top 2000 kunnen maken. Volgend jaar houden we zeker weer een verkiezing".

In totaal zijn door luisteraars van 'De Coen en Sander Show ongeveer 3500 namen ingestuurd via mail en SMS.

De definitieve Schaamnamen lijst is vanmiddag terug te vinden op www.coenensandershow.nl De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op Radio 3FM en iedere vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, Nienke.van.ankeren@bnn.nl, 035-6555321