Ingezonden persbericht


Antoine wint Ferrari Testarossa bij Radio Veronica

Naarden, 29 augustus 2008 | Vanmiddag heeft Antoine van Uden de Ferrari Testarossa gewonnen bij Radio Veronica. Tijdens de finale trok Erik de Zwart het rijbewijs van Antoine uit de stapel met 47 rijbewijzen van luisteraars die de juiste kilometerstand van de Testarossa hadden geraden.

Antoine uit Oijen heeft vanmiddag de felbegeerde Ferrari Testarossa bij Radio Veronica in de wacht gesleept. Tijdens een zenuwslopende finale in de middagshow 'Somertijd' trok Radio Veronica-DJ Erik de Zwart uit 47 rijbewijzen het winnende rijbewijs. Van Uden is hierdoor de winnaar geworden van het rode racemonster uit 1985.

Sinds 17 augustus konden Radio Veronica-luisteraars de juiste kilometerstand van de Ferrari Testarossa sms'en naar het radiostation. Degene die de juiste kilometerstand raadde maakte kans op dé sportwagen uit de jaren '80. Meer dan 29.000 luisteraars stuurden hun schattingen naar het station met de beste 80's & 90's hits. Uiteindelijk hebben 50 mensen de juiste kilometerstand (36.894 kilometer) van de Testarossa ge-sms't, waarvan er drie niet bij de finale aanwezig konden zijn.

Antoine van Uden winnaar Ferrari Testarossa: "Het is echt ongelofelijk dat ik deze auto heb gewonnen, en dat terwijl ik maar één sms'je heb gestuurd! Ik ben al jaren fan van de Ferrari!"

Ferrari Testarossa

De Testarossa is een sportwagen van Ferrari uit 1984 en is tot en met 1992 in productie geweest. De auto is ontworpen door Pininfarina. Er zijn in totaal 7.177 exemplaren van dit model geproduceerd. De exemplaren uit 1984 en 1985 hadden één achteruitkijkspiegel, aan de linkerkant. In 1986 besloot Ferrari rechts ook een achteruitkijkspiegel te plaatsen. De Testarossa was de laatste V12 (boxer) die Ferrari in de jaren '80 tot heden bouwde. Het vermogen van de Ferrari is 390 PK en de topsnelheid is 290 kilometer per uur.

Radio Veronica

Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Rick van Velthuysen, Erik de Zwart, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Voor meer informatie neem contact op met Jan Willem van Hofwegen - Press Officer Radio Veronica op 035-6990103 of per e-mail: jan.willem.van.hofwegen@radioveronica.nl. De foto in de bijlage is rechtenvrij.