Wekker-Wakker! als eerste met dagelijks nieuws op Radio 5

29/08/2008 19:01

Omroep MAX

PERSBERICHT

Hilversum, 29 augustus 2008

Wekker-Wakker! als eerste met

dagelijks nieuws op Radio 5

Succesvolste ochtendprogramma Omroep MAX krijgt uur zendtijd erbij

Het succesvolle radioprogramma van Omroep MAX, Wekker-Wakker! op Radio 5 wordt vanaf volgende week maandag 1 september vernieuwd. Wekker-Wakker! is dan dagelijks vanaf 06.00 uur 's ochtends te beluisteren, een uur eerder dan voorheen het geval was.

Wekker-Wakker! wordt gepresenteerd door Henk Mouwe en Martine van Os. Zij zorgen vanaf de vroege uurtjes tot 10.00 uur voor een prettig begin van de dag met muziek uit de jaren '50 en '60 en begin jaren '70.

Daarnaast worden de presentatoren dagelijks bijgestaan door een nieuwslezer. Dit zijn afwisselend Loes van der Schaft en Jos Kuijer. Zij brengen de luisteraar op de hoogte van het laatste nieuws.

In Wekker-Wakker! komen bekende onderwerpen aan bod, waaronder het spel Schat maar raak, het weer, vertellen luisteraars hun jeugdherinneringen in Souvenirs, een consumentenrubriek en is er dagelijks een gesprek met een luisteraar die een bijzonder verhaal te vertellen heeft.

Radio 5 is de zender met veel lichte muziek, chansons, cabaret, evergreens en Nederlandstalige muziek in combinatie met informatie en service. Radio 5 richt zich vooral op luisteraars vanaf 55 jaar.

Omroep MAX

Radio 5

Wekker-Wakker!

Vanaf maandag 1 september 2008

Maandag tot en met vrijdag

06.00-10.00 uur

EINDE PERSBERICHT