Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Heerhugowaard, vrijdag 29 augustus 2008

Weer veel grote namen in het najaar bij de Waerdse Tempel Onder andere Kane, Marillion, Guus Meeuwis en Saybia komen naar Heerhugowaard

Heerhugowaard - De Waerdse Tempel zorgt voor een zinderend najaar. Zoals men gewend is, is er weer een breed programma-aanbod voor de muziekliefhebber in de Waerdse Tempel in het nieuwe seizoen.

Voor het najaar biedt "de tempel" naast de knallende dancefeesten in het weekend ook een breed aanbod aan goede pop en rock acts.

Zo is net bekend geworden dat Kane op 20 november de Waerdse Tempel omtovert tot een kolkende massa. Deze Haagse rockers speelden afgelopen zomer nog in een volle Kuip in Rotterdam en op donderdag 20 november komen ze dus lachend in de Waerdse Tempel spelen. De kaartverkoop voor dit concert begint zaterdag 30 augustus om 10.00 uur via ticketservice.

Eerder werd al bekend dat de Engelse Sympho rockers van Marillion de Waerdse tempel op 21 november gaan aandoen. Marillion heeft een trouwe schare fans en deze zorgen voor louter uitverkochte zalen in het Nederlands clubcircuit. Je kan de band kennen van klassieke albums al Misplaced Childhood en hits als Kayleigh en Lavender. De echte liefhebber weet echter dat Marillion de laatste jaren zeer relevante platen is blijven maken.

Ook de Deense melancholische band Saybia weet hun weg te vinden naar Heerhugowaard. Deze band staat normaal op festivals als Pinkpop en Lowlands en de alternatieve muziekliefhebber weet dan genoeg.

Ook Nederlandse top acts als Golden Earring (23 januari), De Dijk (10 oktober), Krezip (5 december) en Guus Meeuwis (24 oktober) zijn van de partij. Het concert van Guus Meeuwis is al uitverkocht.

De oudere muziekliefhebber komt aan bod in deze sfeervolle zaal bij bands als The Zombies, Cuby & the Blizzards, Vengeance en Alannah Myles (bekend van Black Velvet).

Zelfs aan de fans van het Nederlandstalige lied is gedacht. Zij komen vlak voor de kerst op 19 december aan hun trekken met o.a. Harm Wolters en Thomas Berge.

Tenslotte heeft de Waerdse Tempel ook oog voor hippe bands en muziekstromingen. Denk daarbij aan de snoeiharde rock van Triggerfinger, Folkmetal tijdens het Heidenfest, de Jazzy klanken van Wouter Hamel, de Carribische cocktail van Zuco 103 of de onvervalste hip hop van eigen bodem van Sticks en Rico.

De voorverkoop van al deze concerten is reeds in volle gang.

Het beloofd dus weer een onvergetelijk seizoen te worden in de Waerdse Tempel dat met reeds bekende concepten als Supreme, Strictly 90s, Dance Classics, Fame=DJs, Reng Deng Deng, Blacklist, Fris (voor de tieners) en Luna Beach (het ultieme outdoor event) een heel breed en mooi programma biedt.

Kijk op www.waerdsetempel.nl voor de complete dance - en concertagenda.

VVK via de bekende voorverkoop adressen van Ticketservice, ticketservice.nl en aan de kassa van de Waerdse Tempel.

De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1
1704 ZZ Heerhugowaard
The Netherlands
www.waerdsetempel.nl Tel 072-5678920
Fax 072-5678921
GSM 06-24663466