Q-music geeft vijf Mvix Multimedia spelers weg


AMSTERDAM, 20080829 -- Radiostation Q-music geeft in de week van 1 tot en met 5 september 2008 vijf Mvix Multimedia spelers weg. In het radioprogramma van Jeroen van Inkel maken luisteraars tussen 16.00u en 18.00u dagelijks kans op één van de vijf Mvix Multimedia spelers.

`Er bestaat een grote kans dat de luisteraars van Q-music regelmatig bezig zijn met digitale films en foto's op het internet en de computer. Met onze draadloze Mvix spelers kunnen al die bestanden direct op de televisie worden bekeken' aldus Mark Appel, Managing Director van Mvix Benelux. `Een mooie kans voor de luisteraars om op een ludieke wijze kennis te maken met onze producten.' Door mee te doen met een dagelijkse prijsvraag maken de luisteraars kans op het topmodel uit de Mvix productserie, de MX780HD.

Mvix ontwikkelt en fabriceert Mediaspelers en Multimedia Harddisks. Sinds een maand zijn ze actief in de Nederlandse markt waarbij zij zichzelf als doel heeft gesteld om op een heldere en duidelijk wijze uit te leggen hoe consumenten nog meer kunnen genieten van hun digitale films en foto's. Vanaf 1 september zijn de Mvix producten te verkrijgen bij diverse electronica zaken en internet winkels. Kijk voor meer informatie op www.mvix.net of vanaf medio september op www.mvixbenelux.com.

Over Mvix Benelux bv
Mvix Benelux is de exclusief importeur van Mvix producten voor de Benelux en de Nederlandse Antillen en is gevestigd in Kortenhoef. Mvix is onderdeel van Unicorn Information Systems gevestigd in Seoul, Zuid Korea. Zij ontwikkelt al meer dan 10 jaar in eigen huis kwalitatief hoogstaande netwerk en multimedia producten. Het sales en marketing kantoor van Mvix Benelux richt zich op heldere en duidelijke communicatie naar de consument en ondersteunt haar distributeurs en resellers bij de verkoop en support van Mvix producten aan haar klanten. Achter Mvix Benelux gaan tientallen jaren aan ervaring schuil op het gebied van verkoop, marketing en product ontwikkeling.