Topsporters ontmoeten sportieve kids op tweede Rabo FanDag

19/05/2008 16:26

Rabobank Nederland

Een week na de Olympische Spelen kunnen sportieve klanten van 8 t/m 15 jaar hun sporthelden ontmoeten op de tweede Rabo FanDag. Baanrenner Theo Bos, dressuur-amazone Anky van Grunsven, hockeyster Fatima Moreira de Melo en vele andere Olympische sporters verwelkomen dan hun jonge fans. Het Olympisch Stadion in Amsterdam vormt op zaterdag 30 augustus het decor voor deze dag.

Op de Rabo FanDag toont de Rabobank haar sponsoractiviteiten in volle omvang. De bank steunt hockey, paardrijden, wielrennen en is supplier van het NOC NSF. Jeugdige Rabo-klanten kunnen kennis maken met topsport en met de Nederlandse sporthelden die net de Olympische Spelen achter de rug hebben. Ze kunnen met de sporters praten, sporten, op de foto gaan, misschien zelfs hun medailles bewonderen of ze handige 'tips uit het vak' ontlokken. De dag begint om 12.30 uur en eindigt met een optreden van Nick & Simon om 16.30 uur.

Iedereen die tussen 12 mei en 23 juni een Rabo Topkid Rekening of Rabo Jongeren Rekening opent -en tussen 8 en 15 jaar is- krijgt twee toegangskaarten voor de Rabo FanDag (er is een beperkt aantal kaarten). Daarnaast krijgt iedereen bij het afsluiten van zo'n rekening een Rabo Sporthorloge met een gesigneerde foto van een van de topsporters (Theo Bos, Anky van Grunsven, Fatima Moreira de Melo of Guus Vogels).

Er is ook een eigen site van de Rabo FanDag. Het is een interactieve site, waar de jongeren kunnen lezen over de Rabo FanDag, chatten met hun favoriete sportheld, quizjes doen en filmpjes kunnen bekijken en uploaden. De site is te vinden via www.rabosport.nl.





http://www.rabosport.nl