Mega strandevenement in teken van wellness en workouts

12/06/2008 10:07

WellnessClubs Nederland

dance party ter afsluiting

Amsterdam 12 juni 2008 - Op 30 augustus 2008 organiseert WellnessClubs Nederland onder de naam 'Wellness on the Beach' het eerste en grootste wellness belevingsspektakel aan de Nederlandse kust. De eerste editie van dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats in Europa's grootste beachclub 'Vroeger' in Bloemendaal. 'Vroeger' wordt voor de gelegenheid ingericht met alles voor eigentijdse lichamelijke en innerlijke training. Met een spectaculaire Wellness on the Beach dance party wordt de dag afgesloten.

Het gratis 'waterproof' dagprogramma, draagt dit jaar het thema 'Something for your mind, your body and your soul'. Professionele workouts, door onder andere wereldkampioen paaldansen, Denise Mulder en Renate Jarz van XcO maken deel uit van het dagprogramma. Ook nieuwe, innoverende workouts zoals Freestyler (www.freestylerpro.nl) zijn aanwezig. Bezoekers die meer interesse hebben in ontspanning, kunnen zich overgeven aan de aanwezige masseurs of gewoon genieten van de gastvrijheid van 'Vroeger'. Wellness on the Beach is een uitgelezen gelegenheid om je te oriënteren, of je te laten informeren over de laatste workout ontwikkelingen van dit moment.

Dagprogramma

Het Wellness on the Beach dagprogramma duurt van 10.00 tot 16.00 uur en zal bestaan uit uiteenlopende workouts, workshops, demonstraties, belevenissen en wellness entertainment. Op het strand staan verschillende beach games klaar en zullen verschillende beach soccer en volleybal teams strijden om de Wellness Cup 2008. Sponsor 'Menzis zorg en inkomen' samen met het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen zijn aanwezig met de 'Wateetenbeweegik-bus'. De bus biedt op een interactieve wijze inzicht in het eet- en beweegpatroon van de bezoeker. Deelname is gratis en bij slecht weer zal het evenement overdekt zijn.

Wellness on the Beach dance party

De beach party begint om 16:00 uur en duurt tot middernacht. Bekende (internationale-) DJ's, VJ's en verschillende dance acts zullen zorgen voor een avondvullend programma. De line up bestaat uit Rene Amesh, Ryan Marciano & Sunnery James, Chuckie (onder voorbehoud), Tom de Neef, Gino Gisberto, Sandeep, Devoice, Steelo, Norman Soares on Percussion, MC Nova en MC Ladyness. Tickets voor de beach party kosten 15 Euro.

Initiatief

"Met het Wellness on the Beach event wil onze organisatie laten we zien dat we meer zijn dan een label of keurmerk. Dit jaarlijkse evenement sluit hierbij erg goed aan. Op een toegankelijke manier willen we jong en oud de laatste ontwikkelingen tonen op het gebied van wellness en ontspanning voor een gezonder en gelukkiger bestaan", licht Eva de Beijer, initiatiefneemster van WellnessClubs toe. "We merken dat vandaag de dag het begrip 'wellness' te pas en te onpas wordt gebruikt. Wellness is niet te koop, maar een levenstijl met een evenwichtige balans van lichaam en geest. Dit kan door regelmatig bewegen, gezonde voeding en ontspanning. Een levensstijl die vraagt om een mentaliteitsverandering. Met Wellness on the Beach kunnen we een breed publiek laten zien waar wellness echt voor staat".

websites: www.wellnessonthebeach.nl en www.wellnessclubs.nl





http://www.wellnessonthebeach.nl