Gemeente Heerenveen

Evenement op zaterdag 30 augustus: Paling Sound in Heerenveen

Zaterdag 30 augustus vanaf 14.00 uur staat het centrum van Heerenveen in het teken van de ÂPalingsoundÂ. Op diverse plaatsen in het centrum, zullen er muzikale activiteiten zijn. Zo vindt u diverse Shantykoren, accordeonmuziek en een troubadour en presenteert muziekcentrum ÂDe Speeldoos op het Gemeenteplein een middagvullend programma door leerlingen en docenten. Naast al deze muzikale activiteiten zijn er 30 marktkramen waar kooplui hun producten aanbieden en liggen er 16 oude sleepboten aangemeerd bij het Âparkje Achter de Kerk.

Centrum Heerenveen in het teken van de Volendamse Muziek en oude zeemansliederen

Hier vindt u ook oude tracktoren en uiteraard enkele palingrokers die voor u de malste paling serveren. Nabij ijssalon Puur, kun u zich vervolgens laten fotograferen in Volendamse klederdracht. Vanaf 16.30 is er op de Oude Koemarkt een optreden van Shantykoor de FloraShanty's.
Afbeelding 1

Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 01.00 uur gaat het dak d'r af met de Nederlandstalige toppers Tjeerd, Lytse Hille, Turbo M, Chris de Roo, Arnold, Gyna, Jan Doddema en Wilfred. Op het podium aan de Overkluizing worden deze artiesten feestelijk ondersteund door de Radio NL Drive- in show. Om 21.00 uur is het hoogtepunt van de avond aangebroken, dan zal niemand minder dan Carola Smit haar opwachting maken. Maar liefst 23 jaar lang was Carola Smit de zangeres van BZN, de populaire Volendamse zorgt voor een mooi feest en natuurlijk de échte palingsound.

Deze dag is gratis toegankelijk en u kun op de gezellige terrassen een drankje drinken of genieten van een lekker hap. De Palingsound in Heerenveen wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Heerenveen, Heerenveen Actief (HOV) en de gezamenlijke Horeca.

OneStat.com Web Analytics