Gemeente Enschede

Regionale Brandweer Zeskamp bij Rutbeek te Enschede

Sportieve strijd brandweerlieden

De Regionale Brandweer Zeskamp wordt dit jaar georganiseerd door Brandweer Enschede en de Twente brandweercommandanten. De zeskamp vindt plaats op zaterdag 30 augustus bij Recreatiepark het Rutbeek te Enschede.

De Regionale Brandweer zeskamp is een jaarlijks terugkerend evenement voor alle brandweerkorpsen in Twente. Vorig jaar vond de zeskamp plaats in Oldenzaal, hier won het team van Twentse brandweercommandanten. Aan hen de eer om dit jaar de zeskamp te organiseren. Zij doen dit samen met Brandweer Enschede, de winnaar van 2006.

De sportieve strijd wordt dit jaar gestreden door maar liefst 16 teams. De zeskamp bestaat uit zes spelen, die allen brandweer gerelateerd zijn en waarbij dit jaar het thema water centraal staat. Afsluitend is er een spel voor de coaches van de 16 teams.

De zeskamp start om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten door de regionaal commandant Stephan Wevers. Naast de vele aanwezige brandweermensen en hun familie is de zeskamp uiteraard ook leuk voor het publiek, iedereen is dan ook van harte welkom.

26 augustus 2008