Gemeente Den Haag

Bereikbaarheid Beatstad

Op zaterdag 30 augustus vindt de vierde editie van Beatstad op het Malieveld plaats. Beatstad trekt ongeveer 40.000 bezoekers. Vanwege de te verwachten verkeersdrukte worden extra verkeersmaatregelen getroffen. Bezoekers wordt aangeraden met het openbaar vervoer of de (brom)fiets te komen.

Openbaar vervoer
Het festivalterrein is met de tram, bus of trein prima te bereiken. Het Malieveld ligt op een steenworp afstand van station Den Haag Centraal. Het festival start om 17.30 uur en is afgelopen om 23.15 uur. Kijk voor meer informatie over de dienstregeling van HTM op www.htm.net.

Taxis
Na afloop van het festival staan de taxis opgesteld bij de taxistandplaats van station Den Haag Centraal. Dit wordt met borden aangegeven op het festivalterrein.

Auto
Verkeer richting Beatstad:

* Verkeer vanaf de A12 neemt afslag 2 en rijdt via het Prins Bernhardviaduct de parkeerroute op. Langs de parkeerroute liggen de openbare parkeergarages.

* Verkeer uit de richting Wassenaar gaat via de N44 - Benoordenhoutseweg, het Willem Witsenplein, de Laan van Nieuw Oost Indië en de Juliana van Stolberglaan naar de parkeerroute.

Parkeren
Op zaterdag 30 augustus wordt de parkeergarage Malieveld in gebruik genomen door de organisatie van het festival. De garage is daardoor niet toegankelijk voor publiek. Ook de parkeergarage onder het stadhuis aan het Spui/Schedeldoekshaven is dan in verband met onderhoudswerkzaamheden afgesloten.

Als alternatief verruimt de Q-park parkeergarage aan de Rijnstraat op zaterdag 30 augustus haar openingstijden tot 01.00 uur.

De overige parkeergarages rondom de binnenstad zijn de hele dag bereikbaar. Wel moeten bezoekers rekening houden met de openingstijden van de parkeergarages, want niet alle garages hebben een 24-uurs uitrijmogelijkheid.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Beatstadfestival en de verkeersmaatregelen kunt u kijken op www.beatstad.nl en www.denhaag.nl/bereikbaarheid.